torstai 5. heinäkuuta 2012

Vapise Vuodatus! / Shiver Vuodatus!

Heippa kaikki tutut ja uudet tuttavuudet! Vuodatuksessa on pitkä huoltokatko ja alusta alkaa toimia normaalisti ehkä vasta viikolla 30. =( Huh, huh. Enhän minä noin pitkään malta olla bloggaamatta, joten olen nyt evakossa täällä Bloggerissa. Luultavasti palaan takaisin tuttuun ja turvalliseen Vuodatukseen, kun se on taas mahdollista, mutta kuka tietää. Jospa kotiudunkin tänne...

Hi there my old and new readers! There is a long service break in Vuodatus and it will start normally not until at week 30. =( I can't stand so long without blogging so I am now temporarily here in Blogger. Probably I will return back to Vuodatus as soon as it's possible. But who knows. Maybe I'll settle in here...
 
Kuvanlisäystäkin täytyy kokeilla.
 
I also try to show you a pic.
Toimiihan se!
 
It works!
 
Mukavaa loppuviikkoa!
 
Toivottelee
Hepsi 

14 kommenttia:

 1. Heippa, Sinäkin siis tulit tänne, hienoa. Alkuvaikeuksien jälkeen täällä on helpompi mm. siirtää noita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Tarja: Minun täytyy nyt vastata tässä, kun en päässytkään tuosta sinun linkistäsi blogiisi.
  Minä olen täällä vain toistaiseksi. Tykkään Vuodatuksesta, minusta tämä blogger on monimutkaisempi. Mutta en malta olla noin kauan hiljaa, kun huoltotauko kestää.

  VastaaPoista
 3. Hei, pohdin samaa juuri äsken, oman "varjoblogini" päivittämisestä kun eksyin räveltämöstä tänne :)
  Kunhan nuo loma-asuntomessut loppuvat jaksan paremmin pohtia näitä päivittämisiä jne. :)

  VastaaPoista
 4. Täytyy harkita varjoblogia, koska vuodatuksessa on tuntunut viime aikoina olevan aika paljon ongelmia.

  VastaaPoista
 5. Teinpä minäkin sitten tänne:

  http://marjutj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mten sie saat nuo tunnisteet tuonne näkyviin?

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Nyt rupesi Lyyti kirjoittamaan. Mie olin käynyt siellä gadget-jutussa, mutten ollut vaan huomannut tunnisteita.

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun sinäkin perustit "evakkoblogin" Vuodatuksen katkon ajaksi. OnnenAikaa-blogista löysin osoitteesi ja nyt lisään senkin suosikkeihini. :)

  VastaaPoista
 10. Mukavaa, että kuulemme ja "näemme" sinua myös tauon aikana:)

  VastaaPoista
 11. Saapas nähdä jääkö Vuodatus varjoblogiksi =). Tähän kun tottuu, niin on helppo ja mukava. Gadgettien kautta kun saa lisäiltyä niin monenlaista "hyödyllistä". Paha kyllä sanoa, kun en ole koskaan Vuodatusta edes kokeillut =)

  VastaaPoista
 12. Moi!
  Minäkin lähdin ainakin väliaikaisesti Vuodatuksesta ja mahdollisesti lopullisestikin. Mainokset kyllästyttää ja nuo ongelmat. Hienon blogin olet saanut aikaiseksi, mä vielä ihmettelen, miten saan marginaaliin tavaraa...

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa takasin bloggeriin. Itse puolen vuoden kokemuksella on pakko myöntää että viihdyn bloggerissa paljon paremmin..en todellakaan kaipaa mainoksia, jatkuvia roskapostikommentteja ja käyttökatkoksia, joihin minä ainakin kypsyin jo puolivuotta sitten! ..ja onhan tätä nykyisin paljon kätevämpi käyttääkin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)