torstai 31. heinäkuuta 2008

Torstaina / On Thursday

Keskiviikko hukkui jonnekin. Päivä meni lapsuudenkodissani, joka on *nyyh* tyhjillään. Mies leikkasi aidan, kuopus auttoi ja tytär kitki pensaiden alustat. Ai mitä minä tein? Otin vähän tunnelmakuvia muistoksi ja muistoista.
Wednesday disappeared somewhere. We spent the day at my childhood home. My hubby cutted the hawthorn hedge, The lastborn helped him and the daughter did some uprooting. Oh, what did I do? Well, I took some pics to remember and of memories.Muinaisen koiramme, iki-ihanan Brain kuva on vielä eteisen seinällä.
The painting of our ancient, super-lovely dog Brai, in stil on the hall wall.Ja kirsikkakupit hmm-vuokralaisen jäljiltä keittön kaapin päällä ja Kulterin kello (ammuu) ym.
And the cherry-cups after the hmm-tenant on the top of the kitchen cupboard and Kulteri's cowbell etc.

Tein minä vähän tätäkin.
I did a little of this too.Ja syömässä käytiin taas ravintelissa. Täytyy kehua, että oli ihan MAHTAVAN hyvää ruokaa Kotkan Karhulan Martinassa. Suosittelen lämpimästi.
And we had a lunch in a restaurant, again. I must say that the food in Martina was delicious.Niin ja olenko jo sanonut, että uusi kamerani on IHANA? Jos en, niin sanon nyt: Uusi kamerani on IHANA!
And have I already said that my new camera is FANTASTIC? If not, I say it now: My new camera is FANTASTIC!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)