tiistai 15. heinäkuuta 2008

Liikaa blogattavaa? / Too much to blog?

Ihan totta. Kauheesti ois asiaa ja kuvia eikä tiedä, mistä alottais. Sen siitä saa, kun muutaman päivän on poissa koneen ääreltä. Mutta ensiksi tämä:
That's true! I have so much to say and many pics and I don't know where to start. But first this:Voitin taannoin Tarjan arpajaisissa ja paketti joutui odottamaan minua postissa matkani ajan. Näin paljon ihanuuksia paketissa oli, Handua ja Mokkasukkaa ja juuri ihania minun värejäni, Toffee-kahvia (nam!), kuorivaa mansikkasaippuaa, kortti ja suklaata. Juu, juu, oli siellä suklaata, mutta se katosi jo! SUURKIITOS Tarja ihanainen! Ja toivottavasti paranet pian ja tavataan taas reilun viikon päästä torilla!

I won in
Tarja's lottery some time ago and I got all these lovely things!


On minulla nyt lankaa - nämä seuraavat ostin Hesasta; Priimasta, Vihreästä Vyyhdistä ja Menitasta.

Piti kuvata ne noin sävyittäin, kun olivat niin selvästi kahta eri värimaailmaa. Nuo Pure Bamboot on tarkoitettu esikkoni boleroon, johon jo toista sävyä on varastossa ennestään. Baby Bamboosta suloisia myssyjä tai tossuja, kun inspis iskee, Cotton Viscosesta miulle huivi, sukkalangoista sukkia *virn*. Tuosta Araucaniasta ajattelin miehelle omia sukkasia pitkästä aikaa. Jonkunlaisia. Ja höh, just muistin, että yhdet langat jäi vielä kuvaamatta syystä, että niistä on jo uudet sukat aloitettu. No ne sitten myöhemmin.
I DO have yarn a lot now. All these I bought from Helsinki. And I just remembered that I forgot to photograph one yarn because I have already started new socks with it!


Noro-Amandat on valmiit ja sukulaistyttö Linda ne jo tänään onnistuneesti kuvasi. Ravelryssa ja Flickrissä ne jo on, mutta odottakoon nekin vuoroaan vielä tällä puolella.
Noro-Amandas are ready and my kindred-girl Linda took nice photos already. They are seen in
Ravelry and Flickr but here just a bit later.


Lopuksi muutama tunnelmapala Hesan matkalta.
Finally a few mood-pics from my Helsinki-trip.Tässä ne Amandat neuloutuvat kuumassa auringonpaisteessa Kauppatorin tuntumassa katukahvilassa. Huomatkaa, että neulojan rannekorun lintunen kyllästyi roikkumaan matkassa ja lennähti kai varjoon suojaan jossakin sovituskopissa... :(
Here the Amandas are getting ready in the hot sunshine.Notice that the birdie of my Kalevala-bracelet flew away maybe in some fitting room. :(

Vallan mainio aamiaispaikka löytyy Liisankadulta (melkein samasta talosta kuin Matti Makkosen oik. Mikko Monosen ruumisarkkuliike... lallallaa...).
There is a fantastic cafe "Espresso Edge" at the street name "Liisankatu". You can have delicious breakfast there.Suosittelen lämpimästi! Erittäin hyviä leipiä, smoothie'ita
ja vaikka mitä! NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)