keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Neuletapaaminen Haminassa / A knit meeting in Hamina

Tulin nyt ihan näin virallisesti ilmoittamaan, että Haminan torilla kahvila Kesähelmessä (se lähempänä Lipputornia oleva) neulotaan ja turistaan mukavia ensi lauantaina eli 26.7 alkaen klo 11.00. TERVETULOA kaikki halukkaat, tutut ja tuntemattomat ainakin piipahtamaan. Voit tulla myös ilman neulomusta, kunhan tulet!
May I announce you that there is a knit meeting in Hamina at the marketplace on next Saturday 26th of July beginning at 11 .00 am. WELCOME!

Neulomisista sen verran, että eka Hilda on valmis ja toinenkin jo kantapäässä. OnLinen lanka on ihanan pehmeää ja mukavaa neuloa ja väri hellii sielua.
The first Hilda is finished and the other is already in the heel. The OnLine yarn is wonderful and soft and nice to knit and the colour is taking care my soul.Tänään on hellitty muutenkin. Käytiin kolmestaan, kuopus, mies ja minä Rossossa syömässä. Listalla uudeksi mainittu Kolmen juuston kanapasta oli ainakin herkullista. Nam! Ja kissakin löysi tiensä kotiin - huh! Oli yön poissa tavalliseen tapaan, mutta sitten oli hukassa myös koko päivän. Illalla vasta hiipi huomaamatta sisään, vähän vaisuna, mutta kunnossa kai kuitenkin. Onneksi.
I have been taking care otherwise today. We went out for early dinner, the lastborn, my dear husband and me. Triple-cheese chicked pasta was delicious! And our dear cat came home - phew! He was away last night as usual but then he was lost the whole day. We were so worried. Just in the evening he crept home very quiet, but ok I think. Fortunately.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)