lauantai 28. huhtikuuta 2007

Leppoisaa lauantaita!
Eilen alkoivat jääkiekon MM-kisat, joita innokkaana seuraan. Niitä katsoessa on mukava samalla neuloa. Ekan Suomen pelin katsoin nauhoitettuna, koska olin tytärtä kuskaamassa soittokeikalle silloin, kun peli oikeasti tuli. Vaihteeksi neuloin toppia, koska jotenkin tuntuu siltä, että se saisi alkaa valmistua pikkuhiljaa. Tässä tosi hölmönnäköistä kuvaa keskeneräisistä töistäni. Halusin kuitenkin, että kuvasta näkyy selkeästi, kuinka pitkällä ne ovat.
Tyttären esiintyessä kävin ystäväni kanssa shoppailemassa, mutta en silloin löytänyt mitään ostettavaa. Sitten menimme tyttären kanssa vielä uudestaan etsimään keikan jälkeen. Tyttärelle ostettiin farkut ja kaksi(!) takkia, toinen puoleen hintaan. Minulle tarttui mukaan kaksi puseroa. Tässä kuvaa.Vasemmanpuoleinen on ihan perus-T-paita. Tuossa toisessa on vähän oudot hihat, mutta muuten malli oli kaunis ja sekin oli puoleen hintaan.

Tällaista tällä kertaa. Tallennettuna on Anaheimin viime yön peli. Jospa sitä ehtisi jossain vaiheessa ainakin vähän katsoa ja neuloa. Onhan tässä muutakin puuhaa. Illalla olen menossa teatteriin tai oikeastaan ravintolaan katsomaan musiikkiteatteriesitystä.

Leppoisaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)