maanantai 2. huhtikuuta 2007

Ruuhkaviikonloppu takana


Sunnuntai-illassa ollaan jo. Juuri katselin nauhoitetun "Tanssii tähtien kanssa" ja harmittavastihan siinä kävi.

Nyt on siis selvitty tästä menoviikonlopusta ja ihan kunnialla. Keilaamalla se siis perjantaina alkoi. Eilen olin sitten Jokerien pelissä, jossa Jokeri-fanien käytös sekä ihastutti että vihastutti. Kerrassaan mahtavaa on se heidän kannustuksensa, sitä on varmasti harjoiteltu. Mutta se harmitti, että alkoivat heitellä rinkeleitä ja rantaleluja jäälle jo ennen  peliajan loppumista. Pöh!  Viivästyi pelin loppuminuutit sitten sen verran. Mutta kaikkinensa vallan mukava reissu. Kiitos matkaseuralaiselleni ja rakkaalle ystävälleni Ritulle sekä tuosta reissusta että virkistävistä kommenteista!

Tänään oli sitten vuorossa kulttuuria eli Helsingin Kaupunginteatterin näytelmä Mestariluokka. Se oli valtava suurteos, neljän huippunäyttelijän vetämä kolmen tunnin todellinen mestariluokka. Suosittelen. Sen jälkeen kävimme syömässä lahden toisella puolella Marco Polo -nimisessä ravintolassa. Ruoka oli hyvää. Kuten seurakin, kiitos Merjalle, toiselle rakkaalle ystävälleni sekä muille mukana olleille.

Neulominen on tänä viikonloppuna jäänyt hyvin vähälle, mutta tässä pieni vilautus eilen aloitetusta työstä. Siitä enemmän huomenna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)