maanantai 21. elokuuta 2023

Tennarisukkaa taas

  Neuloin itselleni uudet kesäsukat. Aloitin jo viime vuonna, elokuun loppupuolella, ja päättelin silmukat vasta maaliskuussa. Sukat olivat reissusukat eli reissuja ei tuona aikana oikein tainnut olla. Mutta kaikella on aikansa.


 Ohje: Mallineule jälleen tutuista Tainan Tennarisukista,
ainakin suunnilleen, muuten omin nuotein
Lanka: Zwerger Garn Opal Cotton Premium,
väri 9844 Wehendes Abendkleid, kummitytöltä lahjaksi saatu
Puikot
:
Chiaogoo Red Lace pyöröt nro 2,25
Koko: 40
Menekki: 77 g
varpaista varteen, 66 s
Ravelryssa


Olen neulonut jo kovin monet sukat tällä samalla mallilla, niin paljon siitä tykkään. Kivat tuli näistäkin ja olenkin näitä jo paljon pitänyt. Kesälläkin tarvitaan sukkia, ainakin sisällä, hih.


Sukkien lankakin on juuri kesäsukkiin sopivaa, sillä siinä on villaa vain 38%, puuvillaa 30% ja loput keinokuitua. Opalin langoista tykkään yleensäkin, ja nämä sävyt ovat minun  mieleeni. Kyllä kummityttö tietää. 💖

Kovasti on nihkeää tämä minun bloginpitoni. Tämänkin päivityksen aloitin jo heinäkuun alkupuolella päätöksenä päivittää tänne kaikki valmistuneet ennen matkaani. No nyt on matkaltakin palattu jo pari viikkoa sitten ja tässä ollaan. Mutta silti jaksan uskoa, että kyllä se tästä. Toivottavasti silti jaksatte täällä käydä kurkkimassa.

Matka oli tietenkin ihana! Kävin taas Sveitsissä, tällä kertaa tyttäreni kanssa. Näitä maisemia sain ihailla reilun viikon ajan ja vähän neuloakin. Kyllä kelpasi!


Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Toivottelee
Hepsi

6 kommenttia:

 1. Kivat sukat! reissusukat/käsilaukkusukat valmistuvat aika hitaasti ja kunteen yhtä sukkaa kerrallaan, niin mulla on usein ihan perussukka tuloillaan. Tuo Tennarisukka on mukava, joskus olen neulonutkin.
  Aivan upea maisema. Pakko oli pysähtyä oikein ihailemaan maisemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iso Gnu! Tuo maisema vielä aina vähän muuttui sään mukaan. Välillä oli värit syvemmät ja välillä kirkkaammat tai haaleammat. Välillä oli usvaa aika alhaalla. Niin kaunista.

   Poista
 2. Kivat sukat! En ole vielä koskaan kutonut kärjestä varsiin, koska epäröin kantapään onnistumisen kanssa. On ne patalaputkin edelleen virkkaamatta, mutta mielessä kuitenkin. ;)
  Leppoisaa loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta! Ehkä vielä joskus, kokemus opettaa. Hyvä kun on mielessä 🥰

   Poista
 3. Nätit sukat. Kesäsukissa on hyvä olla puuvillaa mukana ja villaa vain kohtuullisesti, niin ei tule liian kuuma. Sveitsin maisemat ovat niin kauniita. Vihreä näyttää aivan kankaalta, tai oikeastaan sametilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puikoillanikin! Oikeassa olet sekä kesäsukka-asiassa että maisemissa. Sametilta näyttävät, ja minulle tulee myös mieleen Carcassonne-peli noista. 🥰

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)