maanantai 2. tammikuuta 2023

Yhdet matkasukat

 Vuosi on vaihtunut, joten HYVÄÄ UUTTA VUOTTA kaikille blogini lukijoille!

Tuttuun tyyliin minä vasta päivittelen tänne viime vuoden neulomuksia. Ensimmäisenä yhdet matkasukat eli sellaiset, jotka ovat kulkeneet mukana autoreissuilla ja neuletapaamisissa.

Ohje:  Mallineule Froot Loop -sukista, muuten perussukat omin nuotein varpaista aloittaen
Langat:  Schachenmayr Regia Premium Silk Color, väri 31
Puikot:  pyöröt 2,25
Koko:  40, 66 s
      Menekki:  69 g
Ravelryssa

Olen kerran aiemmin samanlaiset sukat, 13 vuotta sitten, ja silloin ihan ohjeen mukaan. Nyt en neulonut mallineuletta varren takaosaan ja aloitin sukat varpaista, joten kantapääkin on erilainen. Oikein kivat tuli näinkin!



Lanka on vallan ihanaa, pehmeää kuin mikä ja mukavaa neuloa. Tämän kerän ostin Tervakosken Coconutista kesällä -19, kun olimme SeijaP:n synttäreillä.


Lahjalaatikkoon lennähti ainakin toistaiseksi tämä pari!


Eilen pistin puikoille uuden lämpötilapeiton (jo kuudennen!)  ja yhdet sukat. Milläs sinä aloitit tämän neulevuoden?

Kyseleepi

Hepsi


12 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja tuo lanka on tosiaan ihanaa.

    VastaaPoista
  2. Hyvää alkanutta uutta vuotta!
    Minulle kävi viime vuonna niin, että neulominen vain tyssäsi keväällä. Taisin saada koko vuonna vain kuudet sukat aikaiseksi. Ei tämä ole mikään uudenvuodenlupaus, mutta sain "jo" eilen langat puikoille ja melkein yhden nilkkasukan valmiiksi. Myönnettäköön, että valitsin sellaisen langan, että valmista tulee nopeasti (ettei heti tyssäisi taas).
    Sinun sukkasi puolestaan ovat niin hempeän näköiset ja oikein huokuu kuvankin välityksellä pehmeyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stansta! Luinkin sinun blogistasi tuon tyssäyksen. En minäkään ole neulonut siihen tahtiin kuin aiemmin. Ja blogiin tuntuu olevan vaikea saada niitä valmistuneita.
      Kiva, että sait aloitettua sukat ja toisen jo melkein valmiiksikin 🥰

      Poista
  3. Kauniit sukat vaikk itse en pitsisukista tykkää. Onko edellinen lämpötilapeitto nyt valmis? Kuva? Miten lämpötilat erosivat edellisestä peitosta? Onko ilmastonmuutos havaittavissa myös peitoissa?
    Hyvää ja antoisaa uutta vuotta sinulle Hepsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiiina 💖 Kyllä edellinen peitto on valmis, mutta vielä en ole ehtinyt sitä kuvata. Eipä kauheasti eronneet eikä ilmastonmuutos pahemmin näkynyt. Yli 10 asteen pakkasia ei viime vuonna ollut täällä kuin 11 päivänä, edellisenä oli sentään 36 päivänä. Toisaalta taas vuonna 2020 niin kylmää ei ollut yhtenäkään päivänä.

      Poista
  4. Kiva malli ja kauniit sukat tuli varmaan ihanasta langasta. Kävin lisäämässä mallin kirjastooni Raverlyssä. Minulla lähti vihdoinkin puikoille huivi, jonka piti olla syntymäpäivälahja jo viime kesänä. Saajalle on kyllä kerrottu. Lisäksi aloitin neulomaan huovutettavia lapasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Puikoillanikin <3 Sinulla onkin mielenkiintoisia neuleita puikoilla. Minunkin pitäisi yksi yksinkertainen huivi neuloa.

      Poista
  5. Onpa niin hempeän kauniit sukat! Noin ne vaan jotkut tekevät lämpötilapeittoja, sinullakin jo kuudes aluillaan. 😍 Minäkin sellaista suunnittelin kerran, mutta sitten se vaan jäi tekemättä, en muista, aloitinko sitä edes. Mutta nyt olen tehnyt kännykkäpussin miehelleni hiihtoreissuille (tänään eka kertaa käytössä). Lisäksi teen isoäidinneliöitä jämälangoista paremman idean puutteessa.
    Sinullekin oikein hyvää ja antoisaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Matleena 😍 No juu, mie meen helpomman kautta, samalla mallilla yhtä peittoa lukuunottamatta, niin on helppoa. Ravelryyn oon laittanut silmukkamäärät ja muut , miten oon tehnyt, jos haluat katsoa. Ja jämälankoja riittää. Joskus on pitänyt jokunen kerä ostaa, kun ei sopivaa väriä oo löytynyt kotoa.
      Kiva, että oot tehnyt kännykkäpussin miehellesi 💖

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)