keskiviikko 14. elokuuta 2013

Vain suomeksi jatkossa / In future only in Finnish, sorry

Kiitos ihanista kommenteistanne viime postaukseen. Arvasin, että kyllä kuvissa teille tuttuja kirkkoja oli.

Viime aikoina olen huomannut bloggaavani aivan liian harvoin, vaikka asiaa ja valmistuneita neuleitakin olisi. Osittain se johtuu siitä, että olen kirjoittanut myös englanniksi ja se vie kuitenkin paljon enemmän aikaa. Osittain varmaan ihan muista syistä. Niinpä ainakin toistaiseksi jatkan kirjoitteluani vain suomeksi. 

 Lately I have noticed that I have blogged all too seldom. Partly it's because I have written also in English, partly for some other reason. That's why I have decided to continue writing only in Finnish. I put Google Translate box in my blog. You can use it or other translation tools if you like to know what I am writing about. And you may always ask me if you want to know some more. I'll try to write more notes in Ravelry too.

Olen myös lopultakin alkanut kirjautua lukijaksi moniin blogeihin, joita olen jo pitkään seurannut. Viime aikoina Feedlyllä. Jatkossakin käytän Feedlyä, mutta nytpä sitten tekin halutessanne näette, mitä blogeja ainakin seuraan. Samalla sitten laitoin omaan blogiinikin tuon Lukijat-laatikon, joten tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin lukijani.

Nämä asiat näin tiedoksi. Seuraavaksi ihan varmasti jotakin valmistunutta. Onhan noita esiteltäviä jo kolme jonossa.

Keskiviikkoterkuin,

Hepsi

2 kommenttia:

  1. Hieno huivi vaikka ei olekaan miun väriäni. Minäkin usein teen noin kuin sinä. Aikani siunailen virhekohtaa ja tuumailen purkaako vai ei. Sitten vaan puikot pois ja purku alkuun. Kun on semmonen luonne ettei voi itseltään hyväksyä pienintäkään virhettä käsitöissä, (no joskus harvoin).

    VastaaPoista
  2. Minäkin koen bloggaavani liian vähän...
    Jotenkin sekin vaikuttaa, että kommentteja tupaa tulemaan aika vähän jne...
    Minä seuraan blogeja Bloglovingin kautta, enkä oikein tykkää. Pitääkin kokeilla tuota Feedlyä.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)