torstai 21. heinäkuuta 2011

Noro Capucine


Jos tykkäsin tuosta ekasta Capucinestani, niin tätä minä suorastaan rakastan!

If I liked my first Capucine, I just LOVE this new one!


Malli: Capucine (Ravelryssa)Lanka: Noro Silk Garden, väri 26845% mohair, 45% silkki, 10% villaPuikot: Addi pyöröt nro 4
Koko: oma pää
Menekki: 95 g
Alussa 130 s, ennen yhdistämistä 80 s
16 cm neulottu ennen yhdistämistä, sitten 2½ cm ennen kavennuksia

Pattern: Capucine (in Ravelry), Yarn: Noro Silk Garden, colorway 26845% mohair, 45% silkki, 10% villa, 95 grams
Size: my headNeedles: Addi circulars size 4
First 130 st, before joining 80 st
Knitted 16 cm before joining, then 2½ cm before shaping the crown


Tähän nyt sitten taas ihan kuin tuntui kuuluvan nuo tupsut! Ehkä teen ne sittenkin vielä tuohon edelliseenkin, näyttävät ne sen verran mukavilta. Ja tuo lanka! Ah ja voih! Ei ole turhaan Noroa kehuttu. Mitkä värit ja mikä pehmeys ja mikä neuletuntuma. Oon rakastunut!

I think the tassels belong to this version absolutely! Maybe I make them also to the previous one too, they look out so cosy. And that yarn! Ah and oh! Noro has not been flattered for no reason. What colors and what a softness and what a knitting feel. I'm in love!


Ja hei - ihmeiden aika ei ole ohi! Paikallisesta R-kioskista löytyi ihan yllätten uusin Designer Knitting! Pitihän se ostaa pois sieltä kuleksimasta. Oli muuten viimeinen hyllyssä.

And hey - wonders never cease! I found the newest Designer Knitting in the local R-kiosk! I just had to buy it. It was the last one by the way.

Kesäsukat valmistuvat kovaa vauhtia ja uusi Nikolai on pistetty puikoille. Seuraavat sukat ovatkin sitten Paraphernaliat. Ne ovat odottaneet vuoroaan jo liian kauan.

The summer socks are progressing fast and I have started a new Nikolai. The next socks will be Paraphernalias. They have waited for their turn all too long.

Minulle toimitetut sytomyssyt on Pitsisukka taas ystävällisesti vienyt Keskussairaalaan. Sieltä pyydettiin välittämään kauniit kiitokset kauniista myssyistä! Joten kiitos Sartsalle, Tuulalle ja Sarille! Lisää myssyjä edelleen tarvitaan!

Terkkusin

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)