maanantai 21. helmikuuta 2011

Polkkaa pojille ja Luostoa / Polka for the boys and a bit of Luosto


Kiireesti sain kuopuksen laittamaan nämä valmistuneet miesten Polkat jalkaansa perjantaina kotona ja onnistuin nappaamaan pari kehnompaa kuvaa. Poseerauksesta ei ole tietoakaan, mutta näkyyhän noista, että sukat tää on taas neulonut. =)

I was busy but I just managed to take a few pics of these socks. My Lastborn wasn't very helpful but he at least put the socks on.


Malli: perussukat varpaista varteen omin nuotein (Ravelryssa kaikille)
Lanka: Novita 7 Veljestä Polkka, väri 8643
75% villa, 25% nailonPuikot: Addi pyöröt nro 3½
Koko: 44-45
Menekki: 150 g
Aloitettu varpaista
52 s, kiilalisäyksiä 11 x 2 s
Ranskalainen vahvistettu kantapää (16-17-16 keskellä 7 s)
Tuplapäättely

Pattern: Basic Socks toe-up with own notes (in Ravelry)
Yarn:
Novita 7 Veljestä Polkka, colorway 864375% wool, 25% nylon, 150 grams
Size: 44-45Needles: Addi circulars size 3½
52 st, toe-up
French reinforced heel (16-17-16, 7 st in the middle)
Double Binding Off

Vahvistetun neuleen aloitin taas jo kantapohjassa toisella kiilalisäyskerroksella, kunhan olin ensin lisännyt pohjapuikon keskelle yhden silmukan. Parittomalla silmukkamäärällä kantalappua kun on parempi neuloa.

I started the reinforced knitting already on the bottom after I have started the increasings. First I increased one stitch in the middle of the bottom needle.


Nyt olemme siis täällä Luostolla ja flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Tänään kävin jo pienellä sauvakävelylenkillä. Tulomatka kesti pari tuntia odotettua pitempään, kun bussista hajosi joku hihna jossain Siilinjärven paikkeilla. Mutta eipä tuo pahemmin haitannut. Mökkiin pääsimme joka tapauksessa vasta kolmen jälkeen.

Well we are now here in Luosto and my flu is getting better.


Mökki on luksusluokkaa. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma WC ja höyrysuihku ja saunaosastolla jopa poreallas! Jeee! Mikäs täällä on ollessa. Pakkanenkin on hellittänyt sopivasti. Ja kuten huomaatte, eka porokin on bongattu. Ja ihan tästä takapihalta!

Our cottage is super. There is an own WC and steam shower in every bedroom and even a hot tub in a sauna department! And as you can  see we have already seen our first reindeer. And just on our back yard! Yippee!

Lomaterkuin

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)