sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden 2011 saldo / My Result in 2011


Näin on vuosi taas vaihtunut, ja on aika opetella kirjoittamaan uusi vuosiluku 2012. Tällä kertaa aloitimme vuodenvaihteen juhlimisen tanssimalla naapurikylän Seuratalolla. =) Sieltä tulimme ajoissa kotiin, yllätyimme iloisesti valkeasta maasta ja lumisateesta, herkuttelimme salaateilla ja nakeilla, kilistimme kuohuviinillä ja katsoimme, kuinka Nuoret Leijonat voittivat upeastiTsekin. Siinä se vuosi vaihtui lähes huomaamatta ja oikein mukavasti.

So the year has changed again and it's time to learn the new year 2012. This time we started the celebration by dancing. =) We came home early. It had been snowing, at last, so the ground was white. And it snowed still. We ate and toasted and watched ice-hockey.

Uuden vuoden alkajaisiksi haluan vielä muistella mennyttä vuotta ja koota yhteen viime vuoden aikaansaannokset. Kaikki löytyvät omasta kategoriastaan sekä myös kuvina omalta sivultaan. Kuvaa klikkaamalla pääset kyseiseen postaukseen. Flickristäkin ne löytyvät.

I like to compose all my projects of 2011 again. You can find them here, here and here.

Vuonna 2011 sain valmiiksi:

Sukkia 22 paria
Myssyjä 20
Huiveja 8
Neuletakkeja 2
Lasten neuletakkeja 3
Lapasia 2 paria

Yhteensä siis 57 valmistunutta Hepsin käsistä, jälleen muutama vähemmän kuin edellisenä vuonna. Toisaalta tällä kertaa neuloin myös muutamia noita suurempia töitä. Kesken on yksi villapaita, yksi huivi ja ne Kuurankukka-lapaset.

Socks 22 pairsHats 20
Shawls or shawlettes 8
Cardigans 2
Kid's cardis 3
Mittens 2 pairs

Altogether 57 finished projects by Hepsi's hands. Not as many as last year but this time also some bigger things.

Oikein tyytyväinen olen neulevuoteeni. Haluan jälleen myös kiittää teitä kaikkia, jotka blogissani piipahdatte. KIITOS! Olette tärkeitä ja olette piristäneet päiviäni ja antaneet minulle innostusta edelleen. Jatketaan samalla mallilla tänäkin vuonna! =)

I am very satisfied. And I want to thank you all again. Thank You! You are special and you have made my day and given me inspiration. Let's go on again with the same style! =)

Tuttuun tyyliin lopuksi jälleen muutamia kollaaseja. Ensin sukat.

Lastly some collages. First socks.


Sitten myssyt


Huivit


Neuletakit


Ja ne kahdet lapaset


Lankaa ostin melkein 9 kg ja kulutin vähän alle 6 kg. Tavoitteena oli, että lankojen määrä tässä talossa vähenisi, mutta niin ei näköjään käynyt viime vuonnakaan. Jospa sitten tänä vuonna onnistuisi. Silmänisku Lankojeni määrää en ole laskenut enkä laske. Neulon vain ja iloisesti!

I bought almost 9 kg yarn and spent it a bit under 6 kg. My target was that I would have spent more yarn than bought. Well that didn't happen. Maybe this year! Silmänisku I haven't count my skeins  and I won't do it. I just keep on knitting and be happy!

Siispä neulerikasta ja lankaisaa vuotta Sinullekin!

So I wish You too a year full of happy knitting and yarn!

toivottelee

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)