perjantai 22. lokakuuta 2010

Neulottu on... / I have knitted...


Lomasta on jäljellä vielä normi-viikonloppu, ja neulottukin on. Mitään valmista ei vaan toistaiseksi ole näytettävänä. Toinen lehtihuivi on kylläkin jo viimeisessä kaaviossa, joten eiköhän se viikonloppuna valmistu. Viimeiset kerrokset ovat vain niiiiiin pitkiä...

Kerimäellä piipahdimme yhden yön visiitillä ja tulomatkalla oli aloitettava peruspaksut villasukat. Niitä pystyi neulomaan myös pimeällä. Kotimatka oli sen pituinen, että yksi miesten sukka eteni varpaista juuri ja juuri yli kantapään. Aika hyvin! =)

I have still left a weekend of my holiday and I have also knitted although I haven't any finished to show. I think the 2nd LeaveShawl will be finished this weekend. I have started also basic man socks when we were on a little trip. I needed some knitting in a dark car.

Postia odottelin jo maanantaina, mutta vasta eilen ilmestyi lappu postilaatikkoon. Maltoin jättää hakemisen tähän päivään, kun muutakin asiaa keskustaan oli.


Wollmeiseahan sieltä tuli, yllätyspaketti toissa perjantailta. Aika tummia tällä kertaa ja oikean värin saalistaminen kuvaan oli mahdotonta. Minä kyllä yritin. Jotenkin olisin kaivannut jotain pirteämmän väristä, mutta nämä nyt sain. Tänään en muistanut koko päivitystä, vaikka olin kerrankin kotona. Ihan hyvä niin.

I have ordered some yarn from Wollmeise. I picked up the packet today. Quite dark colors this time and it was just impossible to catch the right shade with the camera. I sure tried!

Loppuun vielä kuva, jonka unohdin tuosta Revontuli-postauksesta. Minulla oli nimittäin virallinen valvoja mukana jälleen kuvausreissulla. Ihan kuvauskivelle asti se ei tullut, vaan jäi tarkkailemaan tilannetta jonkun matkan päähän.

In the end one pic I forgot to show you last time. I had an official supervisor with me when I was taking the pics. 


Mukavaa syksyistä viikonloppua!

Have a nice autumnal weekend!

toivottelee

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)