sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Linkki-vinkki / Link-tip


Ihan pakko jakaa tämä teidän kanssanne. Eunny Jang on nero, tai sitten tää on jo vanha juttu, mutta pysynyt vain minulta piilossa. Eli käykääpä katsomassa tätä videota, niin opitte miten saa luotua silmukat, kun aloittaa neuleen joustinneuleella niin, että heti aloitusreunassa on oikeat ja nurjat silmukat. Eikä ole edes vaikeata. =)

I just have to share this with you. Eunny Jang is a genius, or this is already an old story but I only haven't seen it before. So please go watch this video and you'll learn how to cast on two stitches using the regular long-tail technique, and then cast on two stitches using the long-tail technique done backward. And it doesn't even look difficult. =)

Ei kannata pelästyä englannin kieltä. Kun katsoo videon, tekniikka selviää kyllä siitä mainiosti. Laitoin linkin talteen tuonne Ohjeita yms.-sivulleni. Sieltä löytyy muitakin hyödyllisiä tekniikkaohjeita ym.

I save the link onto my Ohjeita etc. -page. There are also other useful technique links and others.

Eilen oli pakollinen koulutuspäivä, jonka aikana ennätin neuloa sukkaa aikasta pitkälle, vaikka aihe olikin tällä kertaa ajankohtainen, kiinnostava ja tärkeä.

It was the compulsory schooling day yesterday. I had time to knit a new sock quite far although this time the topic was actual, interesting and important.


Kuten joku tarkkasilmäinen lukijani jo varmaan huomasikin, toinen keskeneräinen neule on pitkästä aikaa Revontuli-huivi. Se on pistetty puikoille maanantaina kiireesti ennen lähtöä Korialle neulomaan, jotta siellä olisi helppoa neulottavaa hauskassa seurassa. Ja kyllä meillä taas hauskaa olikin, vaikka pussilankakorit olivat ihan tyhjät. Ei oikein tunnu tuo Novita osoittavan minkäänlaista kiinnostusta neuletapaamisiamme kohtaan. =(

As some of my sharp-eyed readers already noticed the other knitting in progress is Northern Lights shawl. I have started it on Monday just before I left to a knit meeting in Koria. We had again a nice time!

Viime keskiviikkona neuloimme sitten Haminan Puistokahvilassa tutulla porukalla.
Tervetuloa kuukauden päästä mukaan!

Niin ja Knit Picksin lankoja saa nykyään myös Euroopasta eli täältä!

Suloista sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!
Sen jälkeen alkaakin minulla syysloma! =)

I hope you'll all have a sweet Sunday and a nice new week!After that my Fall holiday begins! =)

Terveisin

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)