lauantai 4. heinäkuuta 2009

Hups! / Oops!


Kiirettä piisaa lomalaisella, kun ei edes ehdi blogata. Cool Tähän viikkoon on mahtunut kaikenlaista, mm. kantritanssia peräti kahtena iltana, tytär-äiti-shoppailua, neuletapaamista, Helsinkiä, Backasta, blogivoittoa, nuotiota ym.

Neulomassa meitä oli keskiviikkona oikein mukava joukko Haminan Puistokahvilan terassilla upeassa auringonpaisteessa. KIITOS kaikille hauskasta seurasta! Kivaa, että mukana oli myös useampi ihan uusi neuloja. Toivottavasti tavataan toistekin! 

Osasin taannoin arvata kaikkein vähiten pieleen =) Lellun pyöröpuikkojen määrän. Niitä on paljon! Siitä hyvästä Lellu lahjoi minua näin mainiolla paketilla:


Ihanaa sukkalankaa, maailman kauneinta musiikkia (IHAN TOTTA, kuunneltu ja nautittu on!) ja upea kortti! SUURKIITOS LELLU!

Katsokaas, mitä löytyi tuosta kotimetsästä:


Juu-u, lankaa vaikka millä mitalla! No oikeastaan joku käväisi tiistaina Anttilassa ja sieltä hyppäsi koriin nämä keräset:


Ja torstaina joku piipahti Oulunkylässä Lankamaailma Nordiassa, ja sielläkin oli kovin hyppiväisiä lankoja.


Tällainen saalis minun pusseistani kotona löytyi! Jos joku lankaholisti haluaa tutkia lankoja tarkemmin, kuvia voi bongata täältä.

Padjapüür on pingoittumassa. Hyvältä näyttää. Huomenna saan ommella kainalosaumat. Jokohan ehdin huomenna sen myös jo kuvata...

Kauniit kiitokset taas kaikille kommenteista. Sinne sun tänne -sukista on tulossa ohje jossain vaiheessa, kunhan ehdin. Nyt on niin kiva vaan neuloa ja neuloa ja neuloa ja...

Me, the holiday-maker have been so busy that I even haven't had time to blog. This week has been full of everything. Line-dance, knit meeting, mum-daughter-shopping, Helsinki, Backas, blog lottery prize, campfire etc.

I have also bought some yarn, only a few skeins or what do you think? If you are a yarn addict and want to study the skeins closer you can do it here.

I have blocked the Padjapüür. It looks great. The seams tomorrow, maybe also the pics...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)