maanantai 27. huhtikuuta 2009

Ostoskanavalta, päivää! / Some shoppings


Eilinen päivä meni Klaviatuuri-pianotapahtumassa Kouvolassa. Tytär soitti hyvin ja sai soittaa myös illan päätöskonsertissa, joten nautittavaa kuunneltavaa riitti. Lisää kulttuuria on vuorossa tänään. Menen Raijiksen ja tyttären kanssa Haminan teatteriin katsomaan Arkkienkeli Oulussa. Siinä esiintyvät edukseen myös sukulaistytöt Linda ja Emilia.

Mutta niitä ostoksia. Tapion kaupassa oli halvennuksessa ihanaa Dropsin alpakkaa, ja sitähän sitten piti tilata ihan useampaa väriä:


Siinä näkyy lapasta, pipoa ja huivia - eikö vain? Ja Amazonilta tilasin kaksi sukkakirjaa:


Kauniita malleja kummassakin, ja tuossa päällimmäisessä on lisäksi ohjeita myös sukan suunnitteluun. Toistaiseksi olen noista sukkakirjoistani aloittanut vain yhtä mallia, ja sekin on vielä ihan alkutekijöissään. Mutta kyllähän niistä aina inspiraatiota saa.

Neulomuksista sen verran, että ekaa hihaa on aloitettu, kerran purettu ja uudelleen aloitettu. Mellanraggi-sukista eka on jo reilusti varressa ja toinen aloitettu. Aion käyttää langan tarkkaan, viimeiseen senttiin. Toivottavasti riittää.

Nöyrä kiitos Nallelle tunnustuksesta!Yesterday I was at a piano happening called Klaviatuuri in Kouvola. My daughter played so well that she also was able to play in the final concert. So I could enjoy the fantastic piano music. Today I'm  going to Hamina theatre with Raijis nad my daughter. So more culture is in form!

Then the shoppings. Lovely Drops Alpaca was so cheap at Tapio that I had to buy many different colors. And the books are from Amazon. Beautiful patterns!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)