maanantai 15. syyskuuta 2008

Voihan viikonloppu! / What a weekend!
Loppuviikko on tänä syksynä aina kiireinen harrastusten vuoksi; keskiviikkoisin kuoro ja torstaisin kantritanssi. Siispä puikot saavat olla rauhassa noina iltoina aika tarkkaan. Kovasti odotin taas viikonloppua ja neulomista. Omenasosettakin kyllä meinasin ehkä vähän keittää. Mutta kuinkas ollakaan, pieni mutta ikävä vatsatauti iski ihan varoittamatta heti perjantai-iltana. Se pisti minut valvomaan ja palelemaan vallan horkassa koko seuraavan yön ja torkkumaan sitten lauantain sohvalla. Tänään on elämä, ruoka ja neulominen alkanut taas maistua. Mutta ei mitään kovin vaativaa sentään.Vihtoreita siis olen tikutellut ja ensimmäinen alkaa olla jo lopuillaan. Kuva otettu joskus reilusti ennen Idolsia eli sen jälkeen on varsi saanut lisää pituutta ja enää vain loppuresori puuttuu.

Marjalta sain tällaisen tunnustuksen, josta SUURKIITOS!Huomenna pitäisi jaksaa mennä töihin eli nyt nukkumaan. Hyvää yötä!

The rest of the week is always quite busy this fall because of my hobbies; on Wednesdays the choir and Thursdays country dance. So I have no time for knitting then. I waited the weekend and knitting so much. But the small but disgusting stomach flu hit me down already in the Friday evening. It made me freezing and staying awake almost whole of the night and then snoozing Saturday on the sofa. Today I have been OK again and wanted to live, eat and knit. But not anything complicated. So I have knitted Vihtori socks. Nice!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)