maanantai 24. kesäkuuta 2024

Muhku-unisukat

 Nyt sitten esittelyvuorossa onkin ihan perussukat, tai ainakin melkein. Lankavalinta vain on vähän tavanomaisesta poikkeava.


 Ohje: Varpaista varteen omin nuotein
Langat: Mokkasukka (turkoosi), Hedgehog Fibres Sock (keltainen), Garnstudio Drops Vienna (keltainen) ja Novita Trend Collection Chic Mohair (valkoinen)
Puikot: Chiaogoo Red Lace pyöröt nro 4½
Koko: 40
Menekki: 185 g
Ravelryssa

Minulla on jo kauan ollut ajatuksena neuloa paksut sukat yhdistäen jämäsukkalankoja ja jämämohaireja. Nyt se tuli tehtyä, eikä varmaan jää ainoaksi pariksi! Sen verran kivat sukat näistä syntyi.Neuloin siis kaksinkertaisella langalla, joista toinen oli fingering-vahvuista sukkalankaa ja toinen vuosikertamohairia. Jalkaterässä silmukoita oli 34, eli neulominen edistyi sutjakkaasti.

Kantapää on perinteinen vahvistettu, ja varteen tein pohjelisäyksiä 5 x 2. Enimmillään silmukoita oli siis 44, joista 4 kavensin aloittaessani varrensuun joustinneuleen. 
 
Käyttökokemusta minulla ei sukista vielä ole, mutta lämpöiset näistä ainakin tuli. Sopivat varmasti tällaiselle kylmäkoipiselle tyypille kuin minä vallan mainiosti. Ja kyllä minä näiden sukkien väreistäkin tykkään, vaikken koskaan mikään suuri keltaisen fani ole ollutkaan.

Juhannus oli ja meni ihan perinteisesti, mukavassa säässä ja seurassa. Ei tarvittu paksuja sukkia, hyvin tarkeni tulta, aurinkoa ja yötöntä yötä ihaillessa.
 
Miten sinun juhannuksesi meni?

Kyseleepi
Hepsi

13 kommenttia:

 1. Onpas erilaiset sukat, kivat!
  Oma juhannukseni oli vähän niin ja näin, koska minulle soitettiin torstaina, että työt jatkuu enää tämän viikon. Siitä harmitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei kyllä ollut yhtään kiva soitto. Ymmärrän harmituksesi ❤️

   Poista
 2. On kyllä suloiset. Hyvin sopivat langat keskenään yhteen.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea- Mulla on aika lailla kaikenlaisia loppuja silkkimohaira, joten voisi tehdä talveksi. Mun jalat aina palelee.

  VastaaPoista
 4. Houkuttelevan näköiset pörrösukat. Nyt puuttuu enää 40 astetta vähemmän lämpöä, niin on mukavampaa käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sartsa 💛 Täällä on kuule tarvittu paksujakin sukkia, vaikka ulkona on ollut helle. Sisällä jalkoja aina välillä vaan kylmää. 😂

   Poista
 5. Hyvin hyödynnetty vuosikertamohairit sun muut jämäfingeringit. Kiva idea.

  VastaaPoista
 6. Niin lämpimän näköiset sukat!🌸

  VastaaPoista
 7. Ihanat pörrösukat. Tuntuvat varmaan mukavilta ihoa vasten ja väritkin ovat oikein kaniit.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)