keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Viime vuotisia, Joulukalenterisukat 2020

Nyt sitten ne toiset joulukalenterisukat, jotka valmistuivat jouluaattona. 


Malli:  Joulukalenterisukat 2020, Niina Laitinen,
ilmaisohje Facebookin Taimitarha-ryhmässä
Lanka:  Novita 7 veljestä, väri 14 jää ja luonnonvalkoinen sekä Perfect Retail GmbH Basci Sukkalanka, väri 2 luonnonvalkoinen
Puikot:  ChiaoGoo Red Lace pyörö nro 3 ja 3 ½
Koko:  39-40, leveä pohje
Menekki:  222 g
Ohjeen mukaan varresta varpaisiin
Lisää Ravelryssa
 

 


Näissä sukissa oli jälleen todella kaunis joustinneuleosuus varrensuussa, mukavasti se antaa aina ilmettä sukkaan.Erittäin rentouttavaa oli neuloa kirjoneuletta vain kahdella värillä ja lopputuloksesta tuli omaa silmää miellyttävä, jotenkin rauhallinen. Minulla oli onneksi omassa varastossa tarpeeksi lankaa näihin, koska edelleen yritän pitää lankaostokset minimissä.Minulla on sen verran napakka neulekäsiala, että joudun aina neulomaan vähän ekstraa Niinan malleihin. Näihin riitti varteen 6 kerrosta ylimääräistä ennen kantapäätä ja jalkaterään 8. Kantalapun taisin neuloa myös pari kerrosta pitemmäksi, jolloin poimittavia silmukoitakin tuli enemmän.

Oikein mukava näitä oli taas neuloa! Neuloitko sinä nämä sukat? Entä oletko aloittanut tämänvuotiset Ystävänpäiväsukat? Minä aloitin, jämälangoilla. Saa nähdä, millainen lopputuloksesta tulee!

Keskiviikkoterkuin,
Hepsi


5 kommenttia:

 1. Hienot nämäkin sukat!. En ollut mukana ja en nyt ystävänpäivä -sukissakaan.

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat ja kuten mainitsitkin, niin kuvioista huolimatta lopputulos on rauhallinen. En ole koskaan osallistunut yhteisneulontoihin.
  Mukavaa tammikuun loppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniit! :) Multa jäi nämä nyt välistä, mutta voisin hyvin neuloa myöhemmin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)