lauantai 25. huhtikuuta 2020

Tyyne nro 32, peitontekelettä ja shoppailuja

Vähän yksitoikkoiseksi meinaa nyt mennä nää päivitykset, kun jos ei ole valmistunut sukkia, niin sitten on esittelyssä Tyynejä. Tässä nyt kuitenkin taas yksi.

https://live.staticflickr.com/65535/49730798673_0d74292fa6_b.jpg

Malli: Tyyne-patalappu, Tintti Hohti
Lanka: vanhoja puuvillalankoja, vihreä Mandarin Petit
Koukku
: 
nro 3
Koko: noin 22 cm x 22 cm
Menekki: 47 g
Ravelryssa

Tässä Tyynessä on vähän tällaiset jouluvärit, punaista ja vihreää. Ei tästä oikein muuta enää ole sanottavaa. Aina näitä on yhtä kiva virkata eikä ohjetta tarvitse enää katsoa, hyvin on muistissa.

https://live.staticflickr.com/65535/49731345456_880fe63f44_b.jpg

Olenhan kertonut, että tänäkin vuonna neulon Lämpötilapeittoa? Siitä tulee jo kolmas sellainen. Tältä peitto näytti maaliskuun lopussa.

https://live.staticflickr.com/65535/49794426902_1b2339f35f_b.jpg

Nyt on kohta jo huhtikuukin neulottu, ja olen siirtynyt aamulämpötiloista suunnilleen päivän korkeimpiin asteisiin. Sillä lailla saa vähän enemmän vaihtelua väreihin. Näiden myötä on ollut hauska ylipäänsä seurata lämpötilojen vaihtelua, kun ei niitä muuten tulisikaan niin ajateltua.

Koronan aikana olen vähän nettishoppaillutkin ja kannattanut lankakauppoja. Ensin jo jokin aika sitten tilasin Anjalinilta ihan tarpeeseen pehmeätä bambu-villasekoitesukkalankaa. Yhden ihan välttämättä tarvitsin, mutta kuka sitä nyt vain yhtä tilaisi. Pitihän sille kavereitakin mukaan ottaa.

https://live.staticflickr.com/65535/49817509291_6747fdc777_b.jpg

Viime maanantaina kävin sitten Titityyn verkkopuodissa, koska halusin sittenkin tuon Laineen sukkakirjan. Samalla  nappasin taas pari pehmeää sukkalankakerää miehen sukkia varten.

https://live.staticflickr.com/65535/49817813797_b8808e20bd_c.jpg

Samana päivänä tilasin muutaman halvan dekkarinkin AdLibrikseltä, ne odottavat matkahuollon noutopisteessä hakemistaan. Pakko oli, kun nyt ei kirjastoonkaan pääse ja lukeminen loppuu. Kaikkea tää korona teettää. Oletko sinä nettishoppaillut nyt, kun ollaan oltu vain kotona?

Mukavaa lauantai-illan jatkoa ja pysykää terveinä!

Hepsi

15 kommenttia:

  1. Tyynet on vielä aloittamatta ja siis tekemättä. Ihanat ostokset on sinulla. Tilasin kahdelle lapsenlapsista pakeitit, kun yhtinen Lapinmatkamme peruuntui. Toinen sai tuftaustarvikkeet, joita oli jo ihaillut Taitoshopissa ja toiselle ostin timanttimaalauksia. Niitä hän teki ennen koronaa meillä innostuneesti. Ja itselle Novitan Seiska veikkaa Jonsukkiin ja kai muuhunkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ajatus ilahduttaa lapsenlapsia oin upeilla paketeilla! Hyvä sinä! Minäkin kyllä tarvitsisin oikeastaan ihan perusseiskaveikkaa. Miten sitä ei vaan tuu ostettua...

      Poista
    2. Oli tarjous Novitalla ja kotiinkuljetus samaan hintaan. Ostin pääasiassa ihan perusvärejä ja Jonsukkiin.

      Poista
  2. En oo nettiostanut mitään, paitsi ohjeen Hailuotolaispaitaan. Sainkin oikein hyvää henkilökohtaista nettipalvelua Taito-Pohjanmaassa.
    Käyn joka päivä Snurren FB-sivulla katsomassa superkauniit kuvat ja väriterapiaa ottamassa;)
    Just iso gnulle kirjoitin kommenttiin, että alkaa jo pitkästyttää tää 'oleilu', sais jo loppua.
    Kirjaston kirjat vaihdettiin tänään yhden kaverin kanssa. Se saikin multa oikein kunnon pinon, mä sain neljä mutta kyllä niillä taas vähän aikaa pärjää, täytyy säästellen lukea ja keksiä jo toinen vaihtarikaveri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vaihtohommahan olihin hyvä ajatus!
      Nyt jäänkin oottamaan kuvia Hailuolaispaidastasi. 😊
      Kyllhän tää jo kyllästyttämään alkaa tosiaan.

      Poista
  3. Kaunis Tyyne! Itsekin on tullut tehtyä useampiakin nettiostoksia; lankaa ja kirjoja täälläkin :) Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Olipa hauska yllätys nähdä nuo Rubinit päämärässään! Ja hyvä, että tilasit samantien enemmän, koska tuota ei enää saa. Mulla on yksi kerä jemmassa kotonani etten vaan ahneuksissani myy sitä kellekään :) Ja villa tuossa on merinoa. Kiito kannatuksestasi! Näinä aikona se on meille tosi arvokasta, kun kivijalkapuodissa ei juuri ihmisiä näy.
    Tänne poikkesin tällä kertaa Matleenan kautta. Etsimään sitä kantalappuvinkkiä...
    Tyyne näyttää hauskalta virkattavalta. Pitää laittaa "korvan taakse".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Susu kun poikkesit! Yhdet sukat olen jo neulonut noista langoistasi, ja niistä tuli juuri niin pehmeät kuin ajattelinkin. ❤
      Löysithän kantalappuvinkin?
      Tyyneä suosittelen kovasti, niin kivaa virkattavaa ja kaunis lopputulos aina.

      Poista
  5. Sukat ja Tyynet on hyviä esiteltäviä. Titityystä olen tilaillut. Saisivat jo avata kirjastot. Hyvää vappuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Ois kiva nähdä sun ostokset.
      Samaa mieltä kirjastoista!
      Hyvää vappuviikkoa sinullekin! =)

      Poista
  6. Ihanat nettiostokset. Mitä pidät sukkakirjasta? Olen nähnyt sen nyt pari kertaa kansikuvana, mutta en yhtään osaa arvioida mitä se sisältää.
    Kiva Tyyne, ei näpit pala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TeSa, Ravelrysta jo aiemmin katsoin mallit läpi, kirjaa en ole vielä kauhean hyvin katsonut. On siellä useampiakin kivoja malleja, mutta teksti on vähän liian pientä ja kuvissa voisi näkyä mallikuviot selkeämmin. Joten hmmm... Varmaankin pitää skannata ohje, sitten kun alan neulomaan noita.

      Poista
    2. Kiva, kiitos. Täytyy selata tämä joskus jossain, tehdä ostopäätös sen jälkeen.

      Poista
  7. Kun tilaamaan joutuu, niin saman tienhän se kannattaa ottaa sitten enemmän, ettei postimaksut tule ihan kohtuuttomiksi. Minä joudun tilaamaan jokseenkin kaikki kirjat ja langat netin kautta kun ei omalla kylällä semmoisia myydä. Bussimaksut kaupunkiinkin maksaa enemmän kuin postimaksut nettikaupoista eikä ole sitä kaupan etsimisen vaivaa. Adlibrikseltä tuleekin tilattua aika paljon kun sieltä saa ilmaisen toimituksen, vaikka pitäisi tietenkin suosia enemmän näitä suomalaisia kauppoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset Sude! Kerralla enemmän on hyvä juttu, ja netistä kun ostaa, saa rauhassa omalla sohvalla miettiä ostoksiaan. =)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)