perjantai 22. helmikuuta 2019

Simon & Garfunkel -sukat

Nimensä nämä sukat saivat siitä, kun aloitin niitä bussissa tullessani pääkaupungista kyseisten herrojen Story-konsertista jo lokakuussa ja koko matkan kuuntelin Spotifysta alkuperäisen duon musiikkia. Tämä pari on siis ollut jo kauan tekeillä, onneksi viimein valmistui!

https://c2.staticflickr.com/8/7881/47175798951_f7f931892d_c.jpg
Malli: Melkein perussukat omin nuotein
Langat: Zitron Trekking Pro Natura, väri 1602, 
75% villa, 25% bambu, 420m/100g
Puikot
:
ChiaoGoo Red Lace pyöröt nro 2,25
Koko: 44-45
Menekki: 95 g
Varpaista varteen, 74 s
Lisää tietoja Ravelryssa
 
Nyt vasta huomasin/hoksasin, että tässä langassahan ei ole ollenkaan vahvistusta eli nailonia. Mitä kummaa?! Jotenkin olin lukenut huonosti lankavyötteen ja vilkaissut vaan tuon suhteen 75/25 ja olettanut, että tämä on ihan normisukkalankaa. Nyt kyllä mietityttää tämän kestävyys sukissa. Jos tämä lanka on sinulle tuttua, niin kerrothan kokemuksiasi.

Lanka on vanhaa, olen saanut sen joululahjaksi Esikolta vuonna 2008. Miten onkin jäänyt neulomatta, sillä langassahan on kauniit sävyt. Halusin kuitenkin jonkun helpon pintaneuleen siihen mukaan, koska ajattelin etten ihan pelkkää oikeaa jaksa neuloa. No, se ei ollut hyvä idea. Noinkin helppo mallineule ( 2 krs yksi oikein, 2 nurin, ja 2 krs oikeaa), meinasi olla liian vaikea. Jos valoa ei ollut riittävästi, oli vaikea erottaa, mitä olinkaan neulonut viimeksi. Ja kun näiden neulominen kesti ja kesti, niin ehti jo välillä unohtaa koko idean.

Sukat ovat nyt kuitenkin valmiit, ja lempipuikkoni vapaat huomiseen Sukka-Finlandian viidenteen etappiin. Ja luultavasti mies sai taas uudet unisukat, jos nämä eivät nyt liian kutisevat ole. En taida arvata näitä nimittäin kenellekään muulle antaa, jos vaikka kuinka helposti puhki kuluvat...

Mukavaa viikonloppua juuri sinulle!

Toivottelee
Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)