lauantai 14. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 saldo

Nyt viimein taas tuttuun tapaan vähän yhteenvetoa viime vuodesta. Tässä lista viime vuoden valmistuneista töistä.

18 paria sukkia
4 huivia
3 villatakkia 
2 lasten kesätoppia
1 myssy
 
Yhteensä siis vain 28 valmistunutta Hepsin käsistä ja kaikki neulottuja. Viime vuonna ei tullut siis yhtään virkattua, tai tuli, mutta ne työt ovat vielä kesken. Toinen niistä on jämälankojen hävitysprojektina peitto ja toinen yksi loppuvuonna malliksi aloitettu patalappu. 

Lankaa sain kulutettua 3 kg 968 g, vähän enemmän kuin ostin tai sain uutta tilalle, hupsista. Tulin olleeksi liian usein paikoissa, joissa oli liikaa houkutuksia.
 
Kaikki valmistuneet työt näet taas kuvina sekä Flickristä että omalta sivultaan, josta kuvaa klikkaamalla pääset aina kyseiseen tekstiin. Tunnisteista pääset myös näkemään  kaikki valmistuneet.Tässä vielä kaikki kollaaseina. Ensin naisten sukat.
 
https://c1.staticflickr.com/1/738/32213849915_bd2a968b64_b.jpg
 Näistä kahdet ovat omassa käytössä, muut maailmalla, vai olisisko joku pari vielä lahjalaatikossa.

Ekaa kertaa osallistuin Tour de Sock -kisailuun, ja seuraavaksi kisasukat.

https://c1.staticflickr.com/1/626/31372395654_bd447cd42d_b.jpg
Näitä oli hauska neuloa, koska välillä joutui pois omalta mukavuusalueelta, mutta oppi samalla valtavasti uutta. Omassa käytössäni on tällä hetkellä vain nuo vihreät palmikkosukat, tyttäret valkkasivat omat parinsa ja kolme paria odottelee vielä lahjalaatikossa vuoroaan. 

Sitten vielä miesten sukat.

https://c1.staticflickr.com/1/345/31372394084_da305cd4fb_b.jpg
Näistä sukista kahdet neuloin omalle miehelle, siis sille, jolle en koskaan mitään neulo, ja muutkin sukat ovat jo kaikki jalkansa löytäneet.

Seuraava kollaasi huiveista, mukana se yksi ja ainoa myssykin.

https://c1.staticflickr.com/1/756/31838162150_cc3e134986_b.jpg
Kolme huiveista tuli neulottua ihan omaan käyttöön, kahteen niistä kun sain langat lahjaksi. Myssykin lämmittää omaa päätäni. Kaikki ovat olleet oikein mieluisia.

Sitten ne villatakit ja topit.
 
https://c1.staticflickr.com/1/695/32175590426_0cd840de74_o.jpg
Kuten kuvista näkyy, takit ovat kaikki neulojan päällä, topit taas pienille prinsessoille. Osallistuin tänä kesänä kahdelle neulekurssille, ja siksi halusin neuloa takit kurssien vetäjien ohjeilla eli Jojin ja Ysoldan. Molemmat kurssit järjestettiin Jyväskylässä, ja toinen kurssi oli osana ihania Titityyn järjestämiä Neulefestareita, joissa sain siis myös olla mukana. 

Viime vuonna kävin jälleen myös neuletapaamisissa ainakin kerran kuussa sekä myös syksyllä Päivölän Kuitupitoisissa Kokoontumisajoissa ties kuinka monetta kertaa ja Loviisassa ensimmäisessä Ikke-Retriitissä. Lisäksi kokoonnuimme "omalla porukalla" tutulle mökille kahtena viikonloppuna neulomaan ja nauttimaan. Ekaa kertaa kävin myös Tampereen Kädentaitomessuilla.
 
Tulikohan tässä nyt jo kaikki... Näin luettuna aika paljon tuli koettua ja nähtyä neuleharrastuksen kautta viime vuonna. Samoilla linjoilla jatketaan, kesällä on taas Neulefestarit ja mökki on jo varattu ekaa neuleviikonloppua varten. Puikoilla on tällä hetkellä kaksikin huivia, mutta yhdet sukat ovat jo valmistuneet tänä vuonna. Yhtään hyväntekeväisyysneuletta en neulonut viime vuonna, voi sentään. Jospa korjaisin asian neulomalla ihan lähiaikoina ainakin parit pikkusukat tänä vuonna syntyville vauvoille Suomi 100v -hengessä, ja ehkä veteraanejakin pitää muistaa.
 
Tämän taitavan kurren myötä lausun taas kiitokseni sinulle siellä ruudun toisella puolen, sillä ilman seuraajia ja kommentteja tämä bloggaaminen olisi aika yksinäistä puuhaa. KIITOS! Pysykäähän mukana jatkossakin!

https://c1.staticflickr.com/1/628/31498052783_ff7670af49_b.jpg

Lauantai-illan terkuin
Hepsi

5 kommenttia:

 1. Siinä on monta kaunista neuletta vuoden ajalta! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sie olet hurjan ahkera neuloja. Puikoilta on pudonnut toinen toistaan kauniimpia neuleita.

  VastaaPoista
 3. Huima saalis viime vuodelta! Toivottavasti tästä vuodesta tulee yhtä antoisa neulevuosi!

  VastaaPoista
 4. Ahkerasti on puikot heiluneet. Hienoa! Ei minun saldo yllä läheskään tuollaisiin lukemiin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)