torstai 24. lokakuuta 2013

Valvomista

Viime perjantain ja lauantain välisenä yönä vietettiin nettimaailmassa ja joissakin lankakaupoissa ihan livenäkin ensimmäistä Neulojien yötä kautta aikojen. Tapahtuma alkoi illalla klo 21.00 ja päättyi aamulla klo 9.00. Tuona aikana oli osallistuvissa nettiputiikeissa hyviä ja vaihtuvia tarjouksia ja arvontojakin. No minähän päätin valvoa ja neuloa koko yön. Ja valvoinkin, mutta neulottua tuli tosi vähän, kun kaiken aikaa piti surffailla noissa puodeissa. Tänään sitten sain tilaamani langat kotiin.
Pelkästään sukkalankoja, alpakkaiset Nettineulekahvila Pirjoliisasta Vaasasta ja Pirtin Kehräämön vyyhdit Tuuliviiristä Lappeenrannasta. Ihania ja juuri niitä, mitä olen ajatellutkin ostavani. Nyt sain ne vain vähän edullisemmin. 

Sininen jakku edistyy pikkuhiljaa, tänään aloitin hihat. Ja sukkiakin olen muutaman kerroksen neulonut korttipelin ohessa. Ne pitäisikin saada valmiiksi vielä tämän kuun aikana, jotta saisin ne mukaan Sukkasatoon. Mutta nyt vähän jumppaan ja sitten saunaan!

Kiva kun piipahdit!

- Hepsi -


5 kommenttia:

 1. Eka kerran kuulin neulojien yöstä!! Olispa tämä yö kun joudun pakostakin valvomaan. Lupasin nimittäin hakea vävykokelaan lentokentältä puoli kahdelta yöllä. Ihania lankoja olet ostellut. Vaasassa tuli PirjoLiisan kivassa kaupassa käytyä viime kuussa. Hyvät lankavalikoimat ,,niikuin nimikin sanoo kahvila, netti ja lankaa samojen seinien sisällä.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihunaa. Mää en jaksanu valvoa. Sitä paitti mulla on lankalakko. ;D

  VastaaPoista
 3. Minä taas unohdin koko jutun, mikä ehkä lankavaraston kannalta on pelkästään hyvä juttu.

  VastaaPoista
 4. Minäkin unohdin kokonaan, päivällä vielä muistin, mutta illalla luin jännäriä niin ahneesti, että tosiaan unohtui. Mutta ihan hyvä toisaalta, lankaa on ihan tarpeeksi.. ;o)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sormet syhyää, kun on noin koreita lankoja korissa.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)