torstai 3. tammikuuta 2013

Vanhan vuoden viimeiset / The last ones of the Old Year

Jo lähes viikko sitten perjantaina valmistuivat nämä Utti-sukat, jotka jäivät viime vuoden viimeiseksi valmistuneeksi työksi. Nimensä ne saivat langan värisävystä. Jospa yrittäisin tänä vuonna saada nämä päivitykset blogiin vähän nopeammin...

Almost a week ago I finished these Utti-socks. Maybe this year I would try to get these updates to blog a bit faster...
Malli: Bones, Jenni Österman, "Neulekirja", Ravelryssa
Lanka: Villa Mokka Mokkasukka, väri Utti75% villa, 25% nylon, 421 m/100 g 
Puikot: pyöröpuikko nro 2,25
Koko: 39-40
 
Menekki: 61 g
Aloitettu varpaista
, 58 s
Gusset heel, keskellä 9 s

Pattern: Bones by Jenni Österman from "Neulekirja", in Ravelry
  Yarn: Villa Mokka Mokkasukka, colorway Utti
75%wool, 25% nylon, 460 yards/ 100 g
 
 Needles: circulars size 2,25
Size: 39-40
How much: 61 grams
Toe-up, 58 sts
Gusset heel, 9 sts in the middle
Neuloessani polvareita sain Knit Picksin koivupyöröistä tikun sormeeni, ja niistä puikoista tuli entiset. On minulla toisetkin sellaiset, mutta tilasin sitten Villavyyhdistä ensi hätään Hiya Hiyan bambuiset, kun kerrankos sitä on paritkin sukat yhtä aikaa puikoilla. Olisin tilannut teräksiset, niissä kun ei varmasti ole nikkeliä, mutta niitä ei ollut. No, katkaisin sitten nuo tilaamani bambuiset näitä sukkia neuloessani. Olivat aika rimpulat. Olin vielä kylässä silloin, ja kyllä harmitti, kun neulominen loppui siltä illalta siihen. Nyt sitten odotan kovasti, että Villavyyhtiin tulisi puikkolähetys, jotta pääsisin tilaamaan noita teräksisiä. Luulisin, että ovat vahvempia.

When I was knitting knee socks I got a stick into my finger from Knit Picks wooden circulars. So those circulars are now bygones. I have another ones but I ordered Hiya Hiya's bamboo circulars from Villavyyhti. I would have ordered steel ones but they were sold out. Well I broke those bamboo ones right away when I was knitting these Utti-socks. They were quite negligible. I wasn't at home then and I was very irritated as I have to stop my knitting.
Näihin sukkiin minun oli tarkoitus neuloa se kantapää, mikä on Kehrääjän käsikirjassa. Ohje ei auennut minulle enkä jaksanut paneutua asiaan, joten tein sitten tutun Gusset heelin pitkästä aikaa. Ehkä kokeilen joskus uudestaan tuota toista.
Eipä näistä sen kummempaa sanottavaa ole. Mallineule on edelleen mukava, ja lanka on yksi lemppareistani. Harmi, kun sitä ei saa enää mistään. Onneksi minulla on vielä useita mukavia värejä varastossa.

The pattern is great onwards and the yarn is one of my favourites. It's a pity that it is no longer available. Luckily I still have many beautiful colorways in my store.
Seuraavalla kerralla sitten viime vuoden saldoa.

Next time my result of last year.
Torstaiterkuin,

With Thursday Greetings,
Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)