sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Olen unohtanut... / I have forgotten...
ihan tyystin blogata nämä pienet ihanuudet, jotka rakas mieheni toi minulle
Pyhtään saaristomarkkinoilta kaksi viikkoa sitten.

to blog these lovely little ones. My dear hubby brought them to me from Pyhtää's skerries market two weeks ago.


Suomenlampaan villaa yhteensä 80 grammaa ihanissa väreissä. Riittävät varmaan lapasiin tai sormikkaisiin, ehkä. Ovat nämä sellaiset aarteet, että malttaako näistä mitään neuloakaan. Vai pitääkö aina vaan välillä vähän paijailla. Ihana mies!

Finsheep wool, 80 grams in lovely colors. I think it's enough for mittens or even for gloves. These are that kind of a treasure that I wonder will I use them at all. Should I just only pet them sometimes. Lovely hubby!

Sukkasato on alkanut ja minä kerään satoa , kuinkas ollakaan, Hillokellariin, kovasti makean perään kuin olen. Keskiviikkona aloitin ekan parin. Eka sukka on valmis, juuri ja juuri menee jalkaan. Niin tiukka on nilkan kohdalta. Höh! Mutta väri on ihana, vihreä.

The Sock harvest has begun and I pick up my crop in Hillokellari. I started my first pair on Wednesday and the first one is finished. It's so tight that it just and just goes onto my foot. Ugh! But the color is great, green.


Siniset palmikkosukat on aloitettu jo kesällä saaressa ja joutuneet taas huilille sukkasadon tieltä. Kummassakin on vahvistettu kantapää kirjasta "Socks from the toe up". Ei ihan suosikki, mutta tulipahan taas tehtyä.

The blue sock has been started already in summer on the island.

Tytär on tehnyt hankintoja. Tämä pyörä lähtee opiskelupaikkakunnalle kulkuvälineeksi ja kuntoiluun.

My daughter has done some purchases. This bike is going to her study place as a vehicle and for exercise.Eiks oo makee? Silmänisku

Isn't it cool?

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Have a nice weekend!

toivottelee

Hepsi 

ps. Oli jo aika vaihtaa blogipohja syksyiseksi...

ps. It was already time to change the blog template to autumnal one...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)