maanantai 12. tammikuuta 2009

Kirjastoihmisiä / Library people


Ihan ensin vielä tuosta huivista. Pingotin sen kaksinkertaisena olohuoneen matolle, pyyhkeen päälle. Niin sain sen mahtumaan. Lisään tämän saman vielä tuohon edelliseen postaukseenkin. Joku sitä nimittäin kysyi. KIITOS kovasti myös kommenteista jälleen! Lämmittävät mieltä suuresti. :)Käytiin miehen kanssa kirjastossa, yhdessä, ihmeellistä. Jälkikasvu ihmetteli, että kuinka te nyt sinne, yhdessä??? Niin, että nyt on sitten miehelläkin oma kirjastokortti pitkästä aikaa sitten nuoruusvuosien. -Nyt te olette sitten Kirjastoihmisiä, sano nuoriso! =)

Eka sukka on valmis ja toinen aloitettu. Hyvältä tuntuu.First about the scarf. I blocked it on the living-room carpet, on the towel, folded in half. Somebody asked it. THANKS again for your lovely comments! They make me happy! :)

We went to the library , me and the hubby, together. Amazing. The offsprings wondered how did you like that, together??? Well now the hubby has his own library card since his youth. -You are now Library people, said the offsprings! =)

First sock is finished and the other one is started. Feels good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)