maanantai 13. lokakuuta 2008

Noro-Hildat / Noro-Hildas
Kovasti tuntuu touhua ja menoa olevan, kun ei ehdi edes blogia päivittää. :( On täällä kuitenkin neulottu. Perjantaina piipahdettiin Hesassa (Priimassakin...), ja lauantain vietin kuopuksen pelireissulla Kangasniemellä (voitto 6-5 JEEE!). Kummallakin matkalla ehdin neuloa yhtä jos toista. Nämä Noro-Hildat valmistuivat lauantaina paluumatkalla.
I have been so busy that I haven't had time for blogging :( . I have still knitted. On Friday we visited Helsinki, and on Saturday I was with my son's ice hockey team in Kangasniemi (they won the game 6-5, YIPPEE!). During both the trips I had time to knit. These Noro-Hildas were finished on Saturday.


Malli/Pattern: oma Hienostelevat Hildat/own Embellishing Hilda Socks
Lanka/Yarn
: Noro Kureyon Sock Yarn
70% villa (wool), 30 % nylon
väri/ colourway S150, 55 g

Puikot/Needles: 2 ½ Addin bambupyörö 100 cm
Koko/Size: 39


Näitä ei oikein voi hienosteleviksi sanoa, =) mutta värit ovat kauniit! Täytyy tunnustaa, että kuvio ei ole ihan oikein tehty. Neuloin kaiken aikaa vain 3 nurin neljän sijaan. En osannut lukea omaa kaaviotani... Eh-heh-heh! Mutta kelpaa ne noinkin. Vähän jouduin kantapään kohdalla säätämään, jotta sain kuvion kiertymään kauniisti varteen.
I can't say these very embellishing, =) but the colors are gorgeous! I have to confess, that the figure isn't quite right. I knitted all the time only 3 purl instead of 4. I couldn't read my own chart... Ha-ha-haa! But they are OK like that too.Lopussa piti vähän lankaakin pätkiä, jotta sain sukista tuonkin verran samanlaiset. Mutta mie sitten tykkään Norosta! Ei maha mittään!
But I DO like Noro!

Jotain muutakin pientä on valmistunut, siitä lisää myöhemmin. Ja lankaakin on ihan vähän ostettu, siitäkin lisää myöhemmin,  ja uutta aloitettu.
Something else, just a small one, has been finished. And some yarn has been bought. And something new has been started.Ja voi harmituksen harmitus: Hexacomb on osoittautunut liian pieneksi Esikolle, kääk! Ennen kuin puran, jos puran, aion kokeilla vippaskonsteja. Siis peukut pystyyn!
And what a bummer: Hexacomb has turned out too small for the Firstborne, =( . Before I frog, if I frog, I am going to try something else. So keep your thumbs up there!

Ja toinen harmitus: Kuopus katkaisi juuri äsken Knit Picksin 2½ pyörön toisen puikonpään. Ai että miten se onnistui! No kummatkin olivat sohvalla, kuopus ja puikko. Kysymys kuuluukin: Kumpi oli väärässä paikassa? Niinpä. =( No tilaus GetKnittedille on jo tehty...
And the other bummer: the Lastborne just broke my Knit Picks 2½ circular. So how did it happen? Well, they were both lying on the sofa, the Lastborne and the needle. So the question is heard; Which one was in the wrong place? Concequently. =( Well, the subscription has already made from GetKnitted...

Meinasinpa unohtaa: Huomenna neulotaan taas Kotkan Pasaatissa alkaen klo 17.00. Tervetuloa! Minä ainakin olen siellä ja Raijis! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)