maanantai 22. toukokuuta 2023

Vuoden 2022 saldo

 Toukokuu jo yli puolenvälin, ja vasta nyt listaan viime vuoden käsityöt. Laiskuutta tai saamattomuutta ilmassa? Varmaankin. Jotain on kuitenkin saatu aikaiseksikin.

Viime vuonna Hepsin käsistä valmistui yhteensä 22 työtä, 16 neulottua ja 6 virkattua:

10 paria sukkia
  6 patalappua, kaikki Tyynejä
  1 huivi
1 kauluri
1 pusero/toppi
1 torkkupeitto
2 palaa ystävän peittoon

Aika vähän valmistuneita siis viime vuonnakin. Lankaa sain kulutettua n. 3,7 kg ja kotiin sitä kantautui itse ostaen tai lahjaksi saatuna 1,8 kg. Lankavarasto siis onneksi väheni n. 1,9 kg. Vähän jännityksellä odotan, miten tämän vuoden kanssa käy. Olen nimittäin jo tähän mennessä kasvattanut varastoani n. 1,6 kg...

Kaikki valmistuneet työt näet taas kuvina sekä Flickristä että omalta sivultaan, josta kuvaa klikkaamalla pääset aina kyseiseen postaukseen. Tunnisteista pääset myös näkemään kaikkien valmistuneiden postaukset kuvineen.

Tässä taas kollaaseja, ensin naisten sukat.

Näistä sukista yhdetkään eivät ole jääneet lahjalaatikon täytteeksi. Kolmet pidin itse, yhdet menivät joululahjaksi kälylle ja kahdet tyttärelle.

Sitten miesten ja lasten sukat, jotka niinikään neuloin suoraan tarpeeseen. Lasten sukat Sveitsiin tuliaisiksi, kalasukat joululahjaksi ja yhdet omalle miehelleni.

Huivin ja topin neuloin pyynnöstä esikoiselleni ja kaulurin synttärilahjaksi ystävälle.

Lopuksi vielä vuoden Tyynet, peitto ja ystävän peittopalat.

Peitto meni ystävälle ja pari Tyyneäkin on löytänyt jo uuden kodin, osa vielä odottaa kiltisti lahjalaatikossa.

Mitäs muuta kertomista neulevuodesta 2022 olisi... Neulefestareilla en käynyt, mutta tänä vuonna pieniä suunnitelmia on jo ilmassa. Oma rakas neuleryhmämme, Vallineulojat, kokoontui säännöllisesti ja iloisesti kerran kuussa ja kokoontuu edelleen. Tervetuloa mukaan!

Bloginpito takkusi viime vuonna ihan samaan tapaan kuin edellisenäkin, eikä tämä vuosikaan ole vielä tuntunut tilannetta parantavan. Aion minä sentään vielä yrittää, toivottavasti jaksatte yhä sitä yrittämistä seurata.

Suuri kiitos siis kaikille teille seuraajilleni ja satunnaisesti piipahtaville. Kommentti on aina yhtä suuri ilo, ja yritän niihin aina myös vastata.

Lämmöllä 💖
Hepsi

6 kommenttia:

 1. Viisi kertaa koitin kirjautua onnistumatta. Olkoon.
  Kops kops, en ole vieläKÄÄN opetellut noita Tyynejä, vaikka muka päätin. Joskus varmaan. ;)
  Hyvinhän tuossa on lankaa kulunut. Tänä vuonna olen itsekin saanut kirjattua yksiä sukkia lukuunottamatta (ne on Roissa) kaikki kulutetut langat. Kahtena edellisenä vuotena käsityöt tyssäsi maaliskuuhun ja nyt ollaan toukokuussa, ja puuhat jatkuu. Ihanaa.
  Aurinkoista toukokuun jatkoa ja alkavaa kesää!
  T. Stansta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta!
   Jotain hämminkiä oli eilen tuossa kirjautumisessa, nyt näyttäisi toimivan.
   Mukava kuulla, että sinun neuloosisi jatkuu edelleen. Jospa tänä vuonna saisit vaikka Tyyne-putkesikin auki. 😎

   Poista
 2. Ei se määrää vaan Laatu! Sä teet niin kauniita sukkia. Eikä nuo muutkaan neuleet yhtään häpeä, Nikolai oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Jep, vähän takkuaa mullakin blogin pito, ollaanhan me jo niiiin kauan kirjoiteltu, nyt mä oon laittanut blogiin saman tekstin ku Instaan. Vähän se nolottaa mutta ku moni ei oo Instassa niin näkevät mitä oon tehny. Muutama uskollinen blogiakin lukee. Ja sieltä etsitään asioita, tilastot kertoo paljon. Eli ei ihan kannata lopettaakaa. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina 🥰 Juu, ei viitsisi lopettaakaan, kun tätä on niin kauan jatkanut. Miekin oon aatellut kirjoittaa lyhyemmin, mutta aina juttu tuntuu rönsyävän. Haaveena on, että saisin valmistuneet työt pikaiseemin blogiin, niin olis helpompaa. Aina se vaan tuntuu venyvän.

   Poista
 3. Hienoja töitä teet kuten aina. Kiva kun bloggaat aina välillä, se niin ilahduttaa. Tule vaan heinäkuun festareille. Olisipa kiva tavata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin sinäkin Iso Gnu 🥰 Todella olisi kiva tavata pitkästä aikaa 🧡

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)