tiistai 26. heinäkuuta 2022

Tämän vuoden Äitienpäiväsukat

 Osallistuin tänä  vuonna Niina Laitisen äitienpäivän mysteerineulontaan ja onnistuin saamaan sukat ihan ajallaan valmiiksi. Tuttuun tapaan näiden esitteleminen täällä blogissa aina tuppaa kestämään.


Malli:  Äitienpäiväsukat 2022, Niina Laitinen, mysteeriyhteisneulonta ja ilmaisohje Facebookin Taimitarha-ryhmässä
Langat:  Novita 7 Veljestä, väri 514
Puikot:  pyöröt 3½
Koko:  40
Menekki:  170 g
RavelryssaTällä kertaa neuloin ihan ohjeen mukaan nilkkaan asti enkä neulonut yhtään lisäkerrosta. Varren pituushan ei minulle riitä näissä Niinan polvisukissa, joten sukat ylettyvät vain puoleen pohkeeseen. Hyvät tuli kuitenkin näinkin, ja sukat pysyvät hyvin ylhäällä trikoiden päällä.

Kantalappuun neuloin pari lisäkerrosta ja tein ihan perinteisen vahvistetun kantapään. Ohjeessa olisi ollut ristiinvahvistettu, mutta se ei oikein ole minun mieleeni.Kärkeen piti neuloa 7 ylimääräistä kerrosta ennen kärkikavennuksia. Päättelin kärjet silmukoimalla.

Niinan sukkamallit ovat aina kauniita ja näitä mysteereitä on koukuttavaa neuloa. Jos joku ei vielä tiedä, niin mysteerineulonta on sellaista, että ohjeesta paljastetaan päivittäin pätkä eikä lopputulosta tiedä etukäteen. Se on aina yllätys, ja useimmiten iloinen yllätys.Muuten meille kuuluu koronaa. Hamina Tattoon jälkeen sairastuttiin sekä tytär että minä, mutta ei kuitenkaan aavistusta, mistä tartunta lopulta tuli. Minä tein postitiivisen testin reissun päällä Savonlinnassa ja matka jäi kesken. Mies sai sen sitten minulta. Yskää on vielä minulla ja limaa tuntuu riittävän. Toivottavasti menee pian ohi kokonaan. Väsymys on myös ollut huomattavaa. Muuten aika perusflunssalta tuntuu.Oletko sinä sairastanut koronan? Yhteen, kahteen vai jo useampaankin kertaan? Jos et, niin yritä pysytellä terveenä, vaikkakin luultavasti jokainen se jossain vaiheessa saa.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle 💓

Toivottaa
Hepsi


7 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja väri on herkullinen. En ole sairastanut *koputan puuta* ja toivon, että en sairastuisikaan kun on tämä keuhoahtauma. Sen kanssa tauti voi olla aikas vaikea. Nyt onkin ollut paljon tautia, neulefestareilta useampi tuli kotiin taudin kanssa. Tuntuu nyt olevan aika limaista laatua nyt. Parane pian ja parene hyvin, ota iisisti ettei tule mitään jälkivaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, toivotaan todella ettei sinuun iske 💗 Puskista se näköjään tulee sitten, kun tulee. Niinkuin miekin oon yrittänyt varoa. Jotenkin luulen että bileteltasta se tuli, kun Jukka Poikaa olin katsomassa, mutta kuka tietää. Toistaiseksi en oo kuullu muista jatkotartunnoista kuin toi oma mies.
   Yritän ottaa iisisti. 🥰

   Poista
 2. Hienot sukat. Olet ajoissa tuon äitienpäivän kanssa :)
  Minunkin tytär sai korona Tattoosta. Minuun ei tarttunut (jos oli edes sieltä peräisin) varmaan siksi, kun olin vasta kuukausi sitten itse sairastanut sen.

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat ja kiva väri. Tuossa mallissa ei ole pitsiä eikä palmikoita säästelty; varmaan sai silmä kovana seurata mallia. Olen myös huomannut ja lukenutkin, että Niinan mallit ovat melko pieniä, vaikka niissä kengän koko onkin. Lisäkerroksia pitää tehdä, jos mielii suuremmat. Minun jalkani on noin 37-38 ja jos teen Niinan mallista kokoa 39-49, niin tulee minulle sopivat. Terän pituus pitää tietty olla oman mittainen.
  Samaa mieltä ristiinvahvistetusta kantapäästä. Kokeiltu on, enkä saa siitä nättiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puikoillanikin 🥰 Niinan ohjeet on siitä helppoja ja mukavia, että kun niitä on muutaman neulonut, tulee kaaviot merkintöineen nopeasti tutuksi.

   Poista
 4. Ihanat sukat ja taitavana omaan jalkaan sopivat. Harmi taudin kanssa. Onneksi rokotteet ovat helpottaneet taudin kuvaa, vaikka inha se siltikin taitaa olla. Paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TeSa 💖 Kai toi tauti jokaiselle jossain vaiheessa tulee, on se nyt jo takana. Pientä yskää enää.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)