sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Uusi lempipuseroni

Sain lahjakortin ihanaan paikalliseen lankakauppaan Maijukkaan silloin, kun jäin eläkkeelle. Käytin sen loppuun marraskuussa 2018 ostamalla langat puseroa varten, mallista ei ollut silloin vielä varmuutta. Tämä ohje oli kuitenkin jo tallennettuna Ravelryn suosikkeihini, joten lopulta mallin valinta oli helppoa, kun viime vuoden maaliskuussa oli aika aloittaa.

https://live.staticflickr.com/65535/49371188258_c12da10707_z.jpg
Malli: Mountain High, Heidi Kirrmaier
maksullinen ohje Ravelryssa
Langat: Rowan Hemp Tweed
, värit: 134 Treacle, 140 Cameo ja 132 Plum
Puikot
:
pyöröt nro 4 ja 4½

Koko: ohjeen XL
Menekki: 657 g
Neulottu ylhäältä alas
Muokkaukset Ravelryssa


https://live.staticflickr.com/65535/49371853607_2b69a217bf_c.jpg
 Heidi Kirrmaier on yksi lempisuunnittelijoistani. Olen hänen ohjeillaan neulonut aiemmin kaksi villatakkia ja kaksi puseroa ja kaikista olen tykännyt. Heidin mallit ovat usein aika yksinkertaisia, mutta niissä on jokin pieni juju, joka tekee neulomisesta mielenkiintoisen ja lopputuloksesta mukavan ja usein näyttävänkin.

https://live.staticflickr.com/65535/49371646451_53986e565d_b.jpg
 Tässä mallissa se juju on nuo ainaoikeat palkit etukappaleen keskellä ja sivuissa sekä niiden reunoilla tehdyt lisäykset ja kavennukset. Muuten posotellaan vaan sileää neuletta. Ohjeessa pusero on yksivärinen, minun puseroni värit määräytyivät sen mukaan, minkä verran lankaa oli Maijukan ale-korissa jäljellä. Aloitukseen pääntiellä käytin myös minulla jo ennestään olleen vajaan kerän, joka jäi jäljelle tästä myssystä. Pelkäsin nimittäin, että lanka ei riittäisi, mutta kyllä se riitti.

Halusin puserostani pitkän ja rennon, sellaisen jokapaikan käyttöneuleen ja sellainen siitä tulikin. Pääntielle eteen oli kuitenkin ommeltava suuri nappi, koska pusero tuppasi nousemaan edestä ylös kurkkuun ja se ei tunnu yhtään mukavalta. Nyt se on hyvä, pääntiekin pieneni samalla sopivasti.

https://live.staticflickr.com/65535/49371853547_2c62d9d2f1_b.jpg
 Lanka on mukavan tuntuista päällä. Jonkun verran se näyttää nyppyyntyvän käytössä, kuten ehkä lähikuvista huomaakin. Pusero valmistui lopulta vasta marraskuussa, ja olen sitä jo kovasti käyttänyt ennen kuvien ottamista. Se on ollut juuri sopiva tämän "talven" säihin.

 Muutamia viime vuoden neuleita on vielä esittelemättä. Toivottavasti saan nekin piakkoin tuotua tänne blogiin. Meinaa kuvien ottaminen olla nyt vähän haastavaa muiden touhujen keskellä. 

Hyvää tätä alkanutta vuotta 2020 sinulle!

Toivottelee
Hepsi

13 kommenttia:

 1. Ihanan puseron olet neulonut. Itse en enää jaksa päivittää blogejani mutta on mukava lukea toisten päivityksiä! Iloa ja valoa tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Palaga! Minunkin päivitykseni ovat kovasti harventuneet. :)

   Poista
 2. Ihanan tyylikäs Hepsi. Puserosi on kaunis ja ihanan värinen

  VastaaPoista
 3. Onhan se ihan sinun näköinenkin, eli oikea valinta. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on pusero ja sopii niin hyvin sinulle!! <3

  VastaaPoista
 5. Kiva pusero! Leppoisaa tammikuuta! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lempipusero ja hyvät värit.

  VastaaPoista
 7. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

  More than 160 thousand women and men are utilizing a easy and secret "liquids hack" to lose 2 lbs each and every night while they sleep.

  It's effective and it works all the time.

  This is how you can do it yourself:

  1) Take a clear glass and fill it up half full

  2) Now do this crazy hack

  so you'll be 2 lbs thinner in the morning!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)