perjantai 27. toukokuuta 2016

Todistettavasti

Todistettavasti olen neulonut useampana päivänä tätä kauan tauolla ollutta huivia, jonka lupasin valmistuvan juhannukseksi. En tiiä, kuinka käy...

https://c2.staticflickr.com/8/7404/27291107245_cf90ed79dc_b.jpg
Ihan mukavahan tätä on neuloa, vaikka siihen pitääkin vähän tarkemmin keskittyä. Mallineule ei ole vaikea, mutta asian tekee vähän hankalammaksi se, että neulon kaksinkertaisella hyvin ohuella langalla. Pitää olla tarkkana, että molemmat langat kulkevat mukana. Lisäksi lanka ei riitä ohjeen kokoiseen huiviin eikä sitä taida saada mistään lisää. Tästä tulee siis sen kokoinen kuin tulee. 

Loman alkamiseen on enää viikko, jippii! Olen järjestänyt itselleni loman ajaksi lisää neulottavaa, sillä ensimmäistä kertaa ilmoittauduin Tour-de Sock kisaan. Olen kyllä sellaisessa rennossa "Muut neuloo" -ryhmässä, joten ei tarvitse hiki hatussa neuloa, mutta ehkä sitä silti innostuu. Kisassa julkaistaan 10 päivän välein aina uusi sukkaohje, 6 kappaletta yhteensä, ja sitten kisaajat kilpailevat siitä, kuka neuloo sukkansa nopeimmin. Tällä hetkellä kisassa näyttäisi olevan yli 1000 neulojaa ympäri maailmaa ja ilmoittautumisaikaa on vielä vähän jäljellä!! Minä en aio ottaa tätä mitenkään tosissani, eikä ole aikaakaan, kun on muutakin neulottavaa. Ohjeet ovat edellisinä vuosina olleet tosi kivoja, toivottavasti ovat nytkin.

Aktiivisesti kesken ovat tällä hetkellä huivin lisäksi se villatakki ja yhdet kesäsukat, jotka pitää saada valmiiksi tiistaihin mennessä. Silloin nimittäin julkaistaan eka kisaohje, ja haluan ainakin aloittaa sen ekan parin heti. Ohjeissa on myös yksi pari, joihin neulotaan helmiä. Sitä en ole koskaan vielä tehnyt eikä minulla ole helmiäkään, joten sen ohjeen saatan jättää väliin... ehkä...

Tässä vielä kuva ekaluokkalaisten tämänvuotisista äitienpäiväkorteista. Teimme ne silkkipaperimaalauksella, ja minusta niistä tuli kerrassaan upeita!

 Mukavaa toukokuun viimeistä viikonloppua!

toivottelee
Hepsi

15 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja kivaa viimeistä viikkoa ja ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä viimeiseen viikkoon ja rentouttavaa lomaa Tour de Sockin parissa. Siihen mie en ole ikinä uskaltautunut mukaan. Mopo on muutenkin karannut niin pahasti käsistä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja neulerikasta lomaa sekä mielenkiintoisia sukkia tänne blogiin esittelyyn odotellen terveisin nimimerkki mullakin loma alkaa viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sittenhän me ehditään vaikka neuloa lomalla yhdessä! =)

   Poista
 4. Upeita kortteja olette tehneet lasten kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kortterja!
  Huivihan valmistuu juhannukseksi--vuodestahan ei tietoa. Eikö vain?

  Tou de sock-kisaan en ole koskaan uskaltanut ilmoittautua. On niin hienoja sukkia. Mutta jos joskus...

  Niin ja hienoa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vuodesta ei ole tietoa!
   Eka kisasukka tuloillaan, vasta kantalapussa. On aika helppo malli.
   Kiitos lomatoivotuksista!

   Poista
 6. Kauniita kortteja olette taiteilleet. Ja kaunis on tämä blogisi. Viimeksi "on nähty" Vuodatuksen blogissasi. Nyt vuosien jälkeen on kiva taas "bloggailla". Oikein aurinkoisia kesäpäiviä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Kiva kuulla sinusta jälleen. Onkohan minulla vielä tallella linkki blogiisi...

   Poista
 7. Upeita kortteja lapset tehneet taitavan opettajansa johdolla.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)