keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Melkein valmis

Uusin villatakkini lepää kasteltuna lattialla melkein valmiina. Napit puuttuu, ja langanpäät pitää vielä päätellä. Yleensä päättelen ne aina ennen kastelua, mutta nyt tein näin päin. 

https://c2.staticflickr.com/2/1514/25205656584_dd4b4dd43c_z.jpg
 Vähän jännittää, tuliko siitä sopiva. No, kohta sen näkee. Napit saattavat olla vielä kaupassa, sillä tutkin nappivarastoani eikä siellä taida olla sopivia.

Nyt on kesken ikuisuustöiden lisäksi vain yhdet tavissukat, joten taidanpa aloittaa heti kohta uuden villatakin. Mielessä oli jo toinen Jojin ohje, mutta saatanpa valitakin jotain Ysoldalta. Kesällä on Jyväskylän Titityyssä myös neulefestarit, ja maksoin eilen Ysoldan neulekurssin. Olisihan se kiva, jos sinne voisi mennä Ysoldan suunnittelema takki päällä.

Viime viikonloppuna oli upea sää. Sunnuntaina kävimme miehen kanssa pienellä retkellä läheisen järven rannalla. Hanki kantoi ja aurinko paistoi ja lämmittikin jo vähäsen.

https://c2.staticflickr.com/2/1500/25541635760_ca7f907ccc_b.jpg

https://c2.staticflickr.com/2/1555/25816286016_dbfa4e93e6_b.jpg
 Toivottavasti samanlaiset keväiset säät jatkuvat. Ensi lauantai menee kyllä sisätiloissa, sillä silloin on kuorollamme konsertti ja sen jälkeen vielä karonkka ruokailun merkeissä. Mutta sunnuntaina olisi taas aikaa ulkoiluun.

Pikkulauantain terkuin,
 Hepsi

5 kommenttia:

 1. Kauniin värinen villatakki. Ihanat kevätkuvat. Meillä aurinko helli eilen todella ihanasti.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo villatakki!
  Ihania luontokuvia. Niitä on kiva katsella näin aamupalan äärellä.

  VastaaPoista
 3. Hieno villatakki! Luontokuvat ovat todella upeita.

  VastaaPoista
 4. Kaunis villatakki on tulossa, toivottavasti sopivat napit löytyy. Viime viikonloppu oli kyllä ilmojen puolesta ihan huippu.

  VastaaPoista
 5. Todella hienon värinen villatakki tuloillaan. Kerro sitten millaisiin nappeihin päädyit :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)