maanantai 31. elokuuta 2015

Johdossa Nikolai

Tämän huivin aloitin hätäpäissäni Johto-kahvilassa Kampin yläkerrassa kesäkuussa. Meillä oli silloin sovittu treffit Tintin kanssa Snurressa, ja siellä lankoja tutkiessani myyjä kysyi minulta puuvillasekoitesukkalangasta. Aloin sitten kaivaa kassiani näyttääkseni hänelle sellaista lankaa, mutta olinkin unohtanut neulepussini hotelliin. Mikä kauhistuttava huomio! Olihan meillä tarkoitus Tintin kanssa neuloa yhdessä. No, onneksi olin lankakaupassa ja ostin sitten lankaa ja Hiya Hiya -pyöröpuikon huivia varten.

https://farm6.staticflickr.com/5768/20812438018_6c0b8cfb59_b.jpg
Malli: Nikolai, Marysia Nodzykowska, Ravelryssa
Lanka: BC Garn Allino, väri Turquoise, 50% puuvilla, 50% pellava, 125m/50g
Puikot
: Hiya Hiya teräspyöröt nro 3½
Koko: 200 cm X 22 cm
Menekki: 97 g


Snurresta menimme Tintin kanssa ensin lounaalle Don Corleoneen Kampin alakertaan ja kahville ja jälkiruoalle yläkertaan Johto-kahvilaan. Siellä sitten tihrustin Nikolain ohjetta puhelimen näytöltä. Olen neulonut pari Nikolaita aiemmin, mutta olin jo vallan unohtanut aloituksen, ja meinasi olla ensin vähän hankalaa. 

https://farm1.staticflickr.com/692/20974095846_88db10c2bc_b.jpg
 
Kun pääsin hotellille, huomasin ostaneeni ihan samaa ja samanväristä lankaa, mistä olin aiemminkin neulonut melkein samanlaisen huivin. Luulin ostaneeni eri sävyä, höh. No se edellinen huivi meni silloin aikanaan ystävälle, joten tämän aion pitää itse. Minä olenkin ollut vailla tällaista kesäistä, kevyttä huivia.

https://farm6.staticflickr.com/5673/20974099636_0c415840cb_b.jpg
 Tykkään tästä oikein kovasti, sekä väristä, langasta että mallista. Kenties nappaankin tämän huomenna aamulla kaulaan. Kaiken kesää on tullut käytettyä Color Affectionia, jonka oikeastaan löysin vasta nyt. Aiemmin en ole sitä osannut käyttää, mutta tänä viileänä kesänä siitä on tullut lempihuivini. 

Mikä on sinun lempihuivisi juuri nyt?

Kyseleepi

Hepsi 

7 kommenttia:

 1. Onpas nätti ja väri sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen ja kaunis Nikolai!

  VastaaPoista
 3. Upea huivi ja kivat kuvat postauksessa äiti! Toivoo pi-sikko

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis huivi ja väri on todella kaunis.

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis huivi ja niin hyvän värinenkin.

  VastaaPoista
 6. Itseasiassa en ole vielä tälle syksyä käyttänyt huivia, kun on ollut niin kuumat kelit. Aivan ihana tuo sinun huivisi :)

  VastaaPoista
 7. No onpas kaunis kesäinen huivi. Kiitos mallivinkistä, tuollainen olisi kiva neuloa itselleenkin. Ei ole tullut paljon huivia käytettyä tänä kesänä paitsi muutaman kerran sellaista ohutta Sirilehekiri -mallilla neulottua pitsihuivia.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)