tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 saldo

Jälleen on tullut aika tehdä yhteenvetoa viime vuodesta. Neuloin ja virkkasin vähemmän kuin moneen vuoteen, tiedä sitten mistä syystä. Mutta valmiiksi sain

eniten sukkia, 15 paria
5 myssyä
3 huivia
yhden neuletakin ja
yhden patalapun.

Eli siis vain 25 valmista työtä, mutta onhan sekin ihan ok. Kaiken aikaa on kuitenkin puikoilla jotakin ollut. Kaikki valmistuneet löytyvät taas myös kuvina omalta sivultaan, ja kuvaa klikkaamalla pääset aina kyseiseen päivitykseen. Myös tunnisteista pääset valmistuneita katsomaan, samoin Flickristä. Tässä vielä kaikki kollaaseina. Ensin ne sukat.

https://farm8.staticflickr.com/7546/16194734531_e745931811_b.jpg
 Sitten myssyt.

https://farm8.staticflickr.com/7498/15576794623_1a884292ea_b.jpg
Ja lopuksi ne muut.

https://farm9.staticflickr.com/8626/16196605445_dfde8c6164_b.jpg
Revontulia tuli neulottua siis vain 2 eikä yhtään toisenlaista pitsihuivia. Kaksi neuletta on kovasti ufoutumassa, toinen niistä huivi ja toinen Heijastukset-sukkapari. Huoh, jospa saisin ne tänä vuonna valmiiksi. 

Siinä niukin naukin onnistuin, että kulutin enemmän lankaa  kuin ostin. Kulutettua tuli 3 342 g ja ostettua 3 254 g. Tänä vuonna täytyy pyrkiä parempaan. Lankaa on sen verran paljon vielä varastossa.

Lukuisissa neuletapaamisissa kävin jälleen viime vuonna, täällä Haminassa ja Kotkan Karhulassa. Keväällä olin myös Päivölän Neuleretriitissä sekä Tuhannen Tarinan Navettaneulonnoissa, ja kesällä vietimme pari päivää paikallisten neuleystävien kanssa vuokramökillä. Syksyllä en jaksanut lähteä kumpaankaan tapahtumaan, jospa nyt keväällä taas riittäisi virtaa osallistumaan.

Mukavinta bloggaamisessa on edelleen ne kommentit ja vuorovaikutus muiden neulojien kanssa eli te lukijat. Kiitos siis teille mukana kulkemisesta. Jatketaan samalla lailla myös tänä vuonna, eikö?

Maanantaina alkoi arki, onneksi pehmeällä laskulla, koska tänään on ollut loppiainen ja vapaapäivä. Valoa kohti kuitenkin mennään, joten eiköhän se taas siitä, kun alkuun pääsee. 

Loppiaisillan terveisin,

Hepsi


15 kommenttia:

 1. Vaikka teit vähemmän sitten, kuin yleensä niin todella kauniita töitä teit :) jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. Monta kaunista työtä olet saanut aikaiseksi vuoden aikana. Naisen päivään kun mahtuu paljon muutakin kuin käsityöt.
  Yhä ihastelen kaunista jakkuasi. Rentouttavaa neulomista tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 3. Hieno saldo, upeita töitä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ei hyvänen aika, älä käytä sanaa vain:) Noitahan on vaikka kuinka ja miten kauniita töitä:)

  VastaaPoista
 5. Hei äiti! Onko tää ufoutumassa jotain neulojien slangia? No ymmärsin kuitenkin, että ilmeisesti toivottavasti tänä vuonna saan ne ihanat kirjoneulevillasukat? Mahtavaa, että sait neulottua enemmän kuin ostit. Varastosi ovat todellakin niin suuret, ettäne koittavat syrjäyttää Aku Ankka -kansiotkin. Tämähän olisi suuri kurjuus lastesi mielestä ;) Terveisin pi-sikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules tytär, UFO= unfinished object eli ihan oikein arvasit. Toivottavasti saat ne sukat, ainakin jonakin vuonna. =)

   Poista
 6. Hieno ja runsas kokoelma, vaikka vähän sanoitkin neuloneesi =) Mukavaa neulevuotta!

  VastaaPoista
 7. Toi ufoutuminen oli mullekin uus termi, kaikkea sitä oppii..! Enpä aatellut, että ihan gramman tarkkuudella mittaat paljonko lankaa tulee käytettyä ja ostettua, mutta hyvä et jäit voiton puolelle. Tänä vuonna sitten vaan niitä suuria varastoja kuluttamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvä että vieläkin minulta jotain opit. ;) FO= finished object, neulojien slangia tosiaan.

   Poista
 8. Pitkäksi venyneen blogitauon jälkeen kyläilen tutuissa blogeissa.Täältä tulin hakemaan sekä silmänruokaa että voimaantumista.Kauniita töitä ja kivoja ideoita löysin tulevaisuutta varten.Vieläkin vain pitää kipsatun käsivarren kanssa odottaa sitä ihanaa hetkeä,kun saa tarttua lankaan ja puikkoihin.- Oikein hyvää alkanutta vuotta toivottelen Sinulle Hepsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset kiitokset sinulle Famu ja kärsivällisyyttä käden kanssa sekä hyvää tätä alkanutta vuotta myös sinulle!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)