lauantai 28. kesäkuuta 2014

Ihkukortteja ja vähän vaihtoja

Mitään en ole ostanut, mutta Saksan maalta tuli Ravelryn kautta sen verran houkutteleva tarjous, jotta siihen tartuin. Sinne suuntaan lähetin pinkin WD Tutun ja itselleni sain tämän kauniin vihreän.

https://farm3.staticflickr.com/2916/14335113508_d0f02265f1_c.jpg
 Molemmat siis pitsivahvuutta, ja tämä minulle tullut on Frühling. Vähän kyllä mietitytti, haluanko luopua Tutustani, mutta onhan minulla siitä väristä jo yksi huivi. Eiköhän se riitä. Ja tykkään tuosta Frühlingistä kovin, joten kai se kannatti.

Sitten neulemiitissäkin vaihdettiin lankoja Arjan kanssa, niinikään Wollmeiseja. Luovuin yhdestä vihreästä, jotta sain Arjalta tämän ihanuuden.

https://farm4.staticflickr.com/3839/14520628162_aaa494b579_b.jpg
En tiedä, miksi minua on alkanut miellyttää nämä kirjavat vyyhdit. Ennen en niistä tykännyt. Kenties näille on vähän suunnitelmiakin, mutta aika näyttää, toteutuvatko suunnitelmat.

Neuleystävät ovat muistaneet minua ihanilla korteilla. Iina lähetti tämän lomareissultaan pohjoisesta. Siellähän ne tontut asuu lahjoja värkkäillen, ;)

Ja Piitsukkakin oli ollut lomailemassa ja tästä kortista tuli kuulemma Hepsi mieleen, joten hän halusi ostaa sen minulle. Ilme vain pitäisi olla vähän toisenlainen, sanoi Piitsukka. Onneksi! Kiitos molemmille ihanaisille! Nämä menevät seinälle siihen toistaiseksi aika vähäiseen neulekorttikokoelmaani.

Nyt tää vaihteeksi vähän virkkailee, jalkapallon parissa. Brasilia vai Chile jatkoon. Brasilia, sanon mie... (Nyt ne tekikin jo maalin, jeee!)

Aurinkoisen lauantai-illan terkuin,

Hepsi

8 kommenttia:

 1. uuuh...huokaus, ihania vyyhtejä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat langat, ja voi mitkä kortit.

  VastaaPoista
 3. Noi on ainakin kauniit vyyhdet molemmat. Olen jostain syystä alkanu tykkäämään myös vihreästä, jota ennen en oikein tuntenu omakseni.

  VastaaPoista
 4. Melko mageita värejä kuvaamissasi langoissa.

  VastaaPoista
 5. Tuo vihreä vyyhti on kyllä niin raikas ja upea!

  VastaaPoista
 6. Onpas kauniita lankoja.
  Olen kans keräillyt kässäkortteja, neulekorttejakin jonkin verran kansiossa. On ne vaan niin ihania, kuten tuo Toven korttikin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)