perjantai 20. joulukuuta 2013

Myssy nimeltä Graham

Kuopus Alppimaasta toivoi paria uutta myssyä, joista ensimmäinen on valmis. Ihan ei ehtinyt postin matkassa jouluksi, mutta onkos tuolla nyt niin väliä.

http://farm8.staticflickr.com/7291/11466665514_0146ec7d65_c.jpg

  Malli: Graham, Jennifer Adams, Ravelryssa
Lanka: Frog Tree Alpaca Chunky, väri 007
100% alpakka,  100g/100m
Puikot: pyöröpuikot nro 4 ja 5
Koko: Aikuisen isompi koko
Menekki: 120 g
90 s
n. 19 cm ennen kavennuksia

http://farm6.staticflickr.com/5513/11466736466_c8857764b2_c.jpg

Malli on kuopuksen itsensä valitsema, se on helppoa nykyisin, kun on kaikki skypet ja facet ja tietysti Ravelry. Sama malli oli kyllä minullakin siellä jo jonossa. Niin kovin mielellänihän minä aina lapsilleni neulon, jos he toivomuksia esittävät. Hyvä kun kelpaa!

Ohje oli ihan hyvä. Vähän silmukkamäärää ja kavennuksia modasin, jotta sain sopivan kokoisen. Ja neuloinhan minä ensin vähän liikaakin, kun en lukenut ohjetta kunnolla, joten purkaakin piti.

http://farm8.staticflickr.com/7342/11466741346_989019efdb_c.jpg

Langan sain joskus Päivölän neuleretriitin arpajaisista, kun onni potkaisi niin, että pääsin valitsemaan voittoni ensimmäisten joukossa. Enkä huonosti valinnutkaan, lanka on aivan ihanaa. Olin tästä ajatellut itselleni jotain, mutta hyvään käyttöön se pääsee näinkin ja jäihän sitä vielä vähän.

Tänään vähän siivosin ja huomenna jatkan. Kyllä se joulu tulee joka tapauksessa. Joulukortit on jo kylmiön ovessa tunnelmaa luomassa ja jouluverhot ikkunassa. Lunta kun vielä saisi, mutta taitaa tänä vuonna jäädä haaveeksi.

Perjantai-illan terkuin,

Hepsi

4 kommenttia:

 1. Kaunis myssy. Hyvää Joulunaikaa koko perheelle.

  VastaaPoista
 2. Oikein miehekäs pipo. Minunkin ukkoni olisi pipon tarpeessa ja tuo olisi varmaan ihan hyvä malli. Meinaa vain nuo suvun pienet miehet mennä edelle, joille pipoja neulon. Jospa joulun jälkeen saisin omallekin perheelle pipoja neulotuksi.
  Ja sama homma täällä. Miekii neulon oikein mielellään omille mukeloille, jos he jotain haluavat. On se niin ihana tunne, kun he kulkevat äidin tekemissä neuleissa:):)

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno myssy ja kiva malli!
  Rauhallista joulua ja neulerikasta uutta vuotta siulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Pretty good post I just stumbled upon your website and wanted to say that I have incredibly enjoyed reading your blog posts Any way I am going to be subscribing for the feed and I hope to visit your article once again soon.
  cara alami menyembuhkan retinoblastoma

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)