perjantai 9. toukokuuta 2008

Voi Suomen poikia, voi!

Tuli taas nautittua jääkiekkopelin katsomisesta, tai no joo tuli ainakin katsottua sitä. Eihän tuo nyt nautittavaa peliä ollut, mutta hyvä, kun sentään voittivat. Joukkue tuntuu olevan tähtiä täynnä, mutta ajatus pelistä puuttuu. Valmentajan pitäisi kyllä nyt vähän miettiä ketjujen koostumuksia ( kuopus sanoo, että peluutusta). Juu, tiedän - minähän oon vain nainen ja äiti. Mitäs minä nyt ymmärrän koko pelistä, juu.

No pääasiahan on se, että Revontuli n:o 4 on viimeisillä kerroksillaan ja valmistuu viimeistään huomenna. En ole tainnut kertoa, että yksi puikkopari ihanista Knit Pickseistäni meni reklamaatioon. Toinen puikoista irtosi metallisesta hylsystään. Samainen pari ei oikein meinannut kestää myöskään kiinni kierteissään. Uuden parin sain keskiviikkona, ja ne puikot toimivat hyvin. On ne vaan mahtavat.

Tässä myös nyt kuvaa langoista, jotka sain vaihdossa Korialla.Ihania ovat. Huomaattehan, että siinä on myös yksi vyyhti ihan selvää Revontuli-lankaa! Ja Mandarin Petitistä tulee kesäsukat, Silk-langasta jonkunlainen huivi ja noista ihananvärisistä villalangoista vaikka mitä. Niin jotta suunnitelmia on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)