sunnuntai 13. tammikuuta 2008

You make my day!Rasa, Esikko ja Villanne ovat muistaneet minua You make my day -huomionosoituksella. Se lämmittää mieltäni kovasti. KIITOS! On mukava kuulla, että joku seuraa mielellään elämääni ja on kiinnostunut tekemisistäni näin blogini välityksellä.

Näitä on liikkeellä ainakin kahta erilaista versiota, joten tässä ne molemmat.

You make my day - teet päivästäni ihanan. Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.
-Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi - silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.
Kymmenelle näitä on jaettu, niin minäkin, järjestys on täysin sattumanvarainen.
Palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elon Blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.
Haluan ojentaa tämän ensinnäkin heille, joilta tämän sain ja lisäksi teille kaikille, joiden blogeja seuraan ja välillä kommentoinkin. En nyt halua tähän ketään erikseen mainita, kun tuntuu, että ajatukset pyörivät remontissa.

KIITOS TEILLE KAIKILLE!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)