perjantai 29. kesäkuuta 2007

Pakkopostaus
Pakko oli vielä päivittää ennen nukkumaanmenoa. Niin, myöhä on jo, tiedän. Olisinhan minä aiemminkin ehtinyt, mutta kun kone oli varattu kuopuksen toimesta.

Illalla oli neuletapaaminen Koilla ja mukana olin minäkin. Meitä olikin ihan mukava määrä neulojia kasassa, peräti 9, Arja, Vertsu, Aqua, Topperi + äiti, Mirri + äiti, minä ja tietty emäntänä Koi itse. Mukavaa oli istua porukalla ja neuloa. Siinä syntyi ainakin huivia, puseroa ja vauvan nuttua.

Arjalla oli myös meille muutamille tuliaisia, GetKnitted:stä tilattuja. Minä tilasin Lana Grossa-sukkalankaa ja Nalle-puikonpäitä. Tällaisia.Etenkin tuo vaalea ja puna-oranssi-keltakirjava on naminamia.

Ensimmäinen fifini on valmis ja pingotettukin jo. Kuva luvassa huomenna. Ilta ehti jo näin harmaana päivänä ja vei kuvaamiseen tarvittavan valon. Puikoilla on jo uusi riemunkirjava fifi.

Luku 12345 on bongattu ja yli menty jo hurjasti! Kylläpä täällä onkin ollut kävijöitä kovasti. Se on mukavaa, että näillä sepustuksilla on lukijoita. Arvontaan voi vielä huomis- tai oikeastaan tähän iltaan klo 21 asti osallistua täällä.
Noita luvun 12345 bongaajia taisi olla jopa 4! Heistä arvon sen yhden voittajan ja lisäksi arvon vielä yhden kaikkien vastaajien kesken.

Nyt nukkumaan Hepsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)