tiistai 22. toukokuuta 2007

Sikin sokin sukat
Tässä ne nyt on: Sikin sokin sukatLanka Austerman Step, puikot 2½, 68 s
Menekki 50 g
Malli jonkunlainen Jaywalker
Tiimalasikantapää

Kuten kuvasta huomaa, sukista ei tullut keskenään samanlaisia. Suurimpana syynä oli se, että langan väriraidat vaihtuivat kesken kaiken päinvastaisiksi. Kun huomasin tai lopullisesti uskoin sen, en enää viitsinyt alkaa purkamaan. Onhan ne hauskat noinkin. Sen lisäksi vielä samaa tummaa sävyä, mitä oli kerän alussa (siis sisältä otettuna), ei enää tullutkaan. Ja muutenkin sävyt olivat erilaisia.

Kuvion tein niin, että joka toisella kerroksella neuloin (17s puikolla), 1 o sekä etureunasta että takareunasta, 6 o, nostin 2 yhtä aikaa neulomatta, 1 o ja vedin nuo 2 neulomatta jätettyä neulotun yli, 6 o, 1 o sekä etu- että takareunasta. Joka toinen kerros pelkästään oikein. Näin tein joka puikolla varressa ja terässä 2. ja 3. puikoilla. En tiedä, miten se oikeastaan kuuluisi tehdä.

Tuosta tiimalasikantapäästä meinaa tulla liian kireä minun jalkaani, kun ei siinä ole sitä kiilaosaa niinkuin tavallisessa kantapäässä. Ajattelinkin kokeilla seuraavaksi itselleni jotenkin lisätä silmukoita kantapään kohdalla ja kaventaa ne taas sitten pois. Onko kellään kokemuksia tästä?

Lankaakin ostin tänään, Novitan Bambua ja Oliviaa. Jotain vauvaneuletta meinasin aloitella ja kenties sitä Annen Aallokko-pipoa, joka minusta niin näytti Kaislikolta.

Siis nyt vähän kotitöitä, iltapesut ja neulomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)