lauantai 28. syyskuuta 2024

Perus-Hepsukat

 Hupsista vaan, mihin meni taas kaksi kuukautta? Johonkin vaan, kun taas joutui blogi hunningolle pitkäksi aikaa. Kesällä ilmeisesti oli muutakin tekemistä. No nyt palataan taas ruotuun, mutta ihan vaan perussukkien kera.


 Ohje: Perussukat varpaista varteen omin nuotein
Lanka: Zwerger Garn Opal Cats & Dogs 4-ply,
väri 11231 Quietschfidele J Gerin
Puikot: Chiaogoo Red Lace pyöröt nro 2,25
Koko: 40-41
Menekki: 73 g
Ravelryssa

Nämä ovat ihan perussukat, sellaiset helpot, joita on mukava neuloa reissussa ja automatkoilla. Ei mitään krumeluureja, pelkkään sileää oikeaa. Kiitos langan värityksen, kaunista pintaa syntyy ihan itsestään.



Lanka on Arja-ystävän
 minulle diilaamaa Lankakaapista. Yllätyksekseni tämä olikin neuloessa vähän kovan tuntuista Opalin langaksi. Pehmeni kyllä suihkutuksen ja pingotuksen jälkeen mukavasti. Olen aina Opalin langoista tykännyt, ja tätä samaa lankaa onkin vielä pari eri sävyistä odottamassa vuoroaan, kiitos Arjan. 😍


Vyötteetkin ovat hauskat noissa langoissa!

Koska sukat ovat valmistuneet kesäkuussa, vielä kuva Porvoon Garnfesteiltä, joissa kävimme ihanien neuleystävien kanssa 15.6. Toivotaan, että tuollainen tapahtuma järjestetään joskus uudestaankin, vaikka lankaa tulikin ostettua ihan liikaa. Onneksi muistin vasta matkalla, että minähän sain lahjakortin Lankakaappiin rakkailta lapsukaisiltani ja sain sen nyt myös tuolla  käytettyä.


Samalla kävimme myös teetee SHOPISSA, ja sepä olikin ihana paikka, tarjouslankojakin oli mukavasti ja sieltä löytyy myös NOROA! Vin, vink!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Mitä kuuluu sinulle juuri nyt?

Kyseleepi
Hepsi